עזרה בחיפוש חומר לעבודה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/07/2001 | 12:19 | מאת: מור

אני סטודנטית לריפוי בעיסוק. אני כותבת עבודה סמינריונית שסוקרת את השינוים באומנות במאה ה-20, ובודקת האם יש קשר להרחבת הפרעות האכילה באותן שנים. אשמח לקבל כל מקור מידע אמין שנראה לכם שקשור לנושא. תןדה מראש מור

13/07/2001 | 23:50 | מאת: טלי וינברגר

מור שלום רב, עבודתך נשמעת מעניינת מאד. אינני מכירה ספרות המקשרת את שני התחומים במובן ההשוואתי, אולם את יכולה להתרכז באומנים מסויימים העשויים להעיד על מגמה כלשהו כדוגמת ג'קומטי. אם את מעוניינת בהרחבת החשיבה אודות אומנות והפרעות אכילה, את יכולה למצוא ספרים אודות טיפול באומנויות בהפרעות אכילה. זה אמנם לא מה שאת חוקרת בעבודתך, אולם זה היבט נוסף מעניין. אשמח לשמוע יותר על עבודתך, ואיך הגעת לנושא. בכל מקרה, שיהיה בהצלחה, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית