אבחון פסיכיאטרי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/07/2001 | 00:59 | מאת: סופי

אילו השלכות יכולות להיות לאבחון פסיכיאטרי (נער בגיל ההתבגרות) בשירות הציבורי (במידה ומוצאים בעייה, כמובן) והאם עדיף לאבחן באופן פרטי?

13/07/2001 | 04:13 | מאת: דר' עמי אבני

סופי שלום לא ברור לי על אילו השלכות את מדברת : רגשיות ? מעשיות (צבא, רשיון ... ) אחרות ? לגבי רגשי - תלוי לדעתי יורת בגישה של המקום / הבודק פרטי יכול להיות טראומטי גם כן מעשי - שאלה - עקרונית לא אמרו להיות הבדל אני מניח שנטיה של פרטי בדרך כלל תהיה פחות לחשוף מידע בהצלחה עמי

13/07/2001 | 11:37 | מאת: סופי

לד"ר אבני, תודה על תשובתך. אף שאני מוטרדת גם בעניין ההיבט הרגשי, התכוונתי להיבט המעשי של חשיפת מידע. אני מבינה מדבריך שעקרונית לא צריך להיות הבדל, אך אני מוטרדת ממה יכול לקרות בפועל - והשאלה היא: נטייה לחשוף מידע - למי? בתודה סופי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית