כל הזמן חרמן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/07/2001 | 14:52 | מאת: יהושוע

שלום רב! ברצוני לשאול,אני כל הזמן חושב מין ורוצה מין.מה עליי לעשות והאם יש דרכיי התמודדות אם בעיה זו?זה נורא מפריע לי.

09/07/2001 | 16:57 | מאת: נקה 7

אם אין אני לי יד ימין לי

09/07/2001 | 17:02 | מאת: רקפת

יהושע, אם אתה בן 18 אז זה מצב די טבעי, נורמלי וסבי, מאחר וזה הגיל בו ההורמונים משתוללים ואם לא עכשיו אז מתי? אבל כמו בכל דבר- לא טוב להגזים. ובעצם, אנחנו האדונים למחשבות שלנו ויעזור לך אם תתיחס למוח כאל מחשב שיש לשנות לו את התוכנה. תנסה לעשות כמה תרגילים פשוטים של הסחה - פשוט תסיט את המחשבה מהמין לתחום אחר לבעיה אחרת ולעניין מהותי שבאמת יעסיק אותך. אין לי מושג במה אתה עוסק, אך תוכל להרחיב את תחומי התעניינותך ולהוסיף תחביבים כמו למשל: הליכה בחיק הטבע, חדר כושר, באולינג, קריאה, משחקי מחשב, תשבצים ואפילו צפיה בסרט טוב או בהצגה מבדרת. חוץ מזה תשתדל לבלות במחיצת כמה שיותר חברים קרובים באמת, זה עוזר ומקל להסיט את המחשבה. אז קח את עצמך בידיים (כלומר תתחיל לשנות את התוכנה במחשב) ותראה שהרווח יהיה כולו שלך(גם תלמד עוד כמה דברים בדרך) וגם תהיה מאהב טוב יותר (השליטה בגוף, במוח ובנפש היא היא המפתח לעסק). אז שיהיה לך בהצלחה וכל טוב

09/07/2001 | 20:41 | מאת: תשים קרח בתחתונים

זה יקרר לך את המחשבות

09/07/2001 | 21:31 | מאת: יהושע

נקה 7,ותשים קרח בתחתונים,אני סובל מאון יתר ואתם לועגים עליי?זה לא הוגן.נראה אתכם כל הזמן עם פין עומד?וזה לא נעים שאני חושב רק על מין,

09/07/2001 | 21:29 | מאת: דר' עמי אבני

יהושוע שלום שאלה מה זה אומר שאתה חושב על מין כל הזמן מכל מקום אם זה מפריע לך מומלץ לפנות ליעוץ (אני מכיר אגב אנשים שהשתמשו בתרופות כנגד דכאון שמדכאות לעתים את היצר המיני ונהנו מאפקט זה) בהצלחה עמי

09/07/2001 | 21:58 | מאת: יהושע

אלך

09/07/2001 | 21:53 | מאת: רונן

.

09/07/2001 | 21:57 | מאת: יהושע

אז בוא נלך ביחד לנמל.

10/07/2001 | 05:57 | מאת: דר' עמי אבני

לכולם יש הרגשה שהנושא מסעיר ומעורר תגובות שלא כולן סימפטיות. מדוע בעצם ? עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית