הצמח hypericum p

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/06/2001 | 23:25 | מאת: עופר אבני

שלום שאלתי מופנית בעיקר לפסיכאטרים שבפורום. אני הומאופת לקראת סיום ההתמחות ועושה עבודה על הצמח hypericum perforatum והשפעתו על מצבי דיכאון. אשמח לקבל כל מידע בנוגע לשימושו בארץ למצבי דיכאון שונים. האם הוא בשימוש כמו באירופה (בעיקר בגרמניה) ואם כן לאיזה מצבי דיכאון בדיוק? אשמח לקבל מידע מקצועי וקליני ולשתף מידע שברשותי. תודה עופר.

26/06/2001 | 05:12 | מאת: דר' עמי אבני

עופר שלום יעילות ההיפריקום מוכחת מצבים של דכאון לא קשה יש להתשמש בתכשירים במצוי גובה מספיק (5%) בומנון גבוה מספיק יש חומר באינטרנט ובאתרי מדליין בברכה עמי

26/06/2001 | 12:20 | מאת: נטע

יכול לפגוע בכבד. האם זה נכון?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית