ניתוח קיצור קיבה בלפרסקופיה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/08/2000 | 21:20 | מאת: אפרת

רציתי לדעת איך אפשר להתגבר על הרצון לאכול לאחר שעוברים ניתוח גסטרו פלסטיה הלא הרצון לאכול נשאר?!!!

11/08/2000 | 21:38 | מאת: אמיר זהר

שלום אפרת הרצון לאכול לא קשור בהכרח לרעב. תופעות ההשמנה אינן קשורות לרעב אלא לכך שהאוכל מספק צרכים רגשיים. יש אנשים שהאוכל מהווה עבורם סיפוק מיידי במקום סיפוקים אחרים, האוכל מהווה גורם מרגיע, מעניק הנאה, עוזר נגד שיעמום ועוד. אם כח הרצון אינו מספיק כדי להצליח להימנע מאכילה מופרזת יש צורך בטיפול פסיכולוגי כדי לעזור בבעיות שבגללן את מרבה לאכול. בברכה, אמיר

12/08/2000 | 09:54 | מאת: אמיר זהר

מסכים עם אמיר

09/01/2002 | 20:02 | מאת: לחיון

פשוט תסתמי את הפה. זה הדבר היחידי שעובד.

09/01/2002 | 20:07 | מאת: דנית

עם כל הצער והכאב שבדבר, לחיון צודק/ת. צריך לשים שסתום לפה, אף על פי שזה קשה עד מאוד. דבר לא יטשנה זאת, גם לא ניתוחי קיצור. בהצלחה.

08/03/2002 | 08:49 | מאת: אלן

שוב אני הייתי רוצה לקבל מידע רחב מאנשים שעברו את הניתוח טיפים, מידע על התהליך כמה זמן לוקח מהרגע שמחליטים עד לשלב הביצוע ?האם ישנה רשימת רופאים מומלצים איזה בית חולים מומלץ? אני מאוד חוששת לגבי כזה ניתוח אבל מצד שני אני חייבת את זה לעצמי בבקשה עיזרו לי בשלב הזה...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית