מצבי רוח

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/06/2001 | 23:24 | מאת: פלונית

לרופא שלום לעיתים אני מוצאת את עצמי ללא מצב רוח, עם מחשבות שליליות (לא אובדניות). מרבה לבכות, עצבנית מאוד. האם אלו סימפטומים לדיכאון? איך אפשר לבדוק זאת בלי ללכת ליעוץ ???

22/06/2001 | 07:53 | מאת: ד"ר יוסי אברהם

שלום רב, יש כל מיני שאלונים, החל מכאלו שמופיעים ב"לאישה" וכו' - וגם בז'ורנלים מקצועיים ממש, שמאפשרים גם ל"אדם ברחוב" להתרשם באופן כללי על מהות תחושתו, כפי שמנוסחת במילים דיאגנוסטיות. כמובן שזו התחלה של משהו, ולא הדבר עצמו. אבל, בהנחה כי האינטליגנציה הכללית וגם הרגשית שלך מבינה את מצבך - מה רע בללכת ליעוץ?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית