שאלת הבהרה לד"ר פלד - Mobemide

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/06/2001 | 17:47 | מאת: שלו

שלום ד"ר פלד, בהתייחס לתשובה שנתת בעבר. מדוע תרופה זו מצריכה דיאטה מיוחדת. ככל שידוע לי באמצעות רופאי תרופה זו הינה גירסה חדשה למשפחת חוסמי MAO ואינה מצריכה דיאטה מיוחדת. בנוסף, היא יעילה ביותר נגד חרדה חברתית, ופוגעת פחות בתפקוד המיני (מאשר SSRI למשל). אודה לך על תשובתך! שלו.

21/06/2001 | 19:21 | מאת: יהודה

מר פלד כבר לא דר כאן יותר

21/06/2001 | 19:47 | מאת: שלו

נא ראה את שאלתי לד"ר פלד, מהיום. תודה, שלו

22/06/2001 | 09:32 | מאת: דר' עמי אבני

שלו שלום הסכון משבר עליה בלחץ דם שבגללו יש להזהר במזונות הוא מופחת במובמיד אולם עדין נחשב קיים - ולכן אם מופיעים סמנים לעליה בלחץ הדם כמו כאב ראש נוקשות בעורף, הזעה בחילה או הקאה יש להבדק דחוף ע"י רופא ולקבל טפול תרופתי. לגבי תפקוד מיני - אכן נחשב עם סכון מועט לגבי יעילות - שיהיה לך בהצלחה בברכה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית