כאבים ולחצים בראש

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/06/2001 | 22:10 | מאת: רומי

דוקטור נכבד, זה כבר שנה שאני סובלת מכאבים ולחצים בראש שפשוט משבשים לי את החיים. הייתי אצל הרבה רופאים,כולל נוירולוג, רופא א.א.ג., רופא עניים, ועוד. עברתי גם בדיקות ct וmri שהיו תקינים לשמחתי. אבל הלחצים לא נעלמים ההיפך.הם ממוקמים במיוחד בצד ימין של הראש והורסים לי את החיים. אני לא מסוגלת לתפקד כפי שצריך,אני לא יכולה להנות לא במסיבות, אפילו לא בסרט זה כל הזמן כאן, קיים. לא עברתי שום ארוע טראומטי חלילה לפני שזה התחיל. הכל בסדר בבית, בעבודה. שום דבר לא יכול להסביר לחץ נפשי קשה. האם בכל זאת הסימפטומים אלה יכולים להיות אך ורק נפשיים ואם כן מה עלי לעשות: איך להיפטר מהם ולחזור לחיות חיים נורמליים. נ.ב.: אני אשה נשואה, אמא לילדים, בת 41 תודה על תשובתך המהירה.

21/06/2001 | 04:49 | מאת: דר' עמי אבני

רומי נכבדה א. יש מרפאות / רופאים המתמחים בכאבי ראש - האם קבלת עד כה אבחנה ? ב. יש מרפאות המתמחות בכאב ב. שוה לעבור הערכה פסיכיאטרית במקרים בהם יש תלונה של כאב או גופנית אחרת ללא מימצא ברור. בלא מעט מקרים מלווה את המצב (בלי להכנס לשאלה מי הביצה ומי התרנגולת דכאון או חרדה) ומה שחשוב יותר - בלא מעט מקרים כאילו טפול (לרוב נוגד דכאון וחרדה ) מועיל במידה משעותית או אם יש מזל יותר בהצלחה עמי

21/06/2001 | 07:39 | מאת: יהודה

אני מכיר גם פסיכולוג שמתמקד בכאבי ראש אתה חושב שלמי שיש תואר לפני השם הוא סגן של אלוהים לצערי למדתי שלא כך הדבר אז אולי תתחיל לחשוב ותראה שגם בלי כדורים נרפאים יהודה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית