דחוף - דחוף - דחוף ביותררררררררר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/06/2001 | 11:04 | מאת: s.o.

שלום לכולם, אני צריכה יעוץ באופן דחוף ביותר אני בחורה בת 27 שיש לי בעיה עם אוכל אני כבר לא אוכלת 17 ימים אני חיי על מים וקצת שוקו ומיצים, אני לא יכולה להתקרב לאוכל בכלל אני לפעמים מכריחה את עצמי אבל זה חוזר וקורא עוד פעם ועוד פעם, המשקל שלי היום 62 אחרי שאיבדתי 12 קילו ממשקלי הקללי הגובה שלי 155 ואני מקבלת תרופה בשם ברינדזון במינון של 2.5 כדור אחד ליום אבל לדעתי זה לא קשור לתרופה כי ההופעה היתה גם לפני שהתחלתי את הטיפול , אני לא מקיאה, ואף פעם לא לקחתי תרופות לדיאטה, אני צריכה ייעוץ דחוף למי ולאיפו לפנות אני מאזור הצפון (נצרת) תודה אני מוכנה לענות על כל שאלה בנושא s.o.

20/06/2001 | 13:43 | מאת: Lala

הי, את חייבת לפנות לעזרה מקצועית! בין המצב נגרם מהשימוש בתרופה ובין אם המצב הינו נפשי! המהירות בה את מאבדת את משקלך לא בריאה! במצב של צום ממושך כמות השומנים בגוף פוחתת באופן משמעותי והגוף מתחיל "לאכול" את השרירים! ועוד פעם, אני לא רוצה מראש לקבוע בשבילך את סוג הבעיה, היא יכולה להיות שונה, אבל אני רוצה להזהיר אותך מההשלכות של המנעות מאכילה! בבקשה, תפני לגורם מקצועי בהקדם, שלא תגרמי לעצמך עוד נזק. בי

20/06/2001 | 14:12 | מאת: דר' עמי אבני

שלום לך אנא פני בדחיפות לרופא המשפחה או לחדר מיון כדי להבדק מבחינה פיזית בהמשך - קרוב לודאי ששוה גם להעשות הערכה של מצבך הנפשי בהצלחה ולשירותך בעוד שאלות עמי

21/06/2001 | 07:42 | מאת: ד"ר יוסי אברהם

שלום רב, במידה ותרצי סיוע פסיכולוגי באזור חיפה, אשמח לסייע בהפנייה. הגיע אלי דרך הקלקה על שמי המוכחל. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

21/06/2001 | 08:18 | מאת: s.o.

תודה לך דוקטור על התיחסותך להודעה שלי, אני לא מצליחה לשלוח לכתובת שלך,אבל אשמח מאוד לקבל את עזרתך בהפניתי לפסיכולוג באזור שלי (אני גרה בנצרת) אם אתה מאמין שזו בעיה נפשית. תודה רבה הכתובת שלי היא [email protected]

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית