לד"ר פלד - בתקווה להענות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/06/2001 | 23:39 | מאת: ליאורה

ד"ר פלד שלום, התחלתי לקחת LUSTRAL לפני כשבועיים (רבע כדור כהתחלה) . כ- 10 ימים לאחר תחילת הלקיחה קיבלתי ווסת , שבועיים לאחר הווסת האחרונה. המחזור שלי סדיר בשנים אחרונות. ושאלתי האם יתכן שהתרופה שיבשה את הפרשת ההורמונים וגרמה לתופעה. (האם באופן כללי התרופה יכולה לגרום לשבוש המחזור ואם כן - האם זה יכול להגרם בתקופה כה קצרה ומינון כה נמוך) (לפני 7 שנים היתה לי אמנוריאה במשך יותר משנה בעקבות אנורקסיה ולא נצפה ביוץ ב-U.S ומספר שבועות אחרי לקיחת אנאפרניל נכנסתי להריון - אני חושבת שהיה קשר לליקחת התרופה - היתכן? מודה לך מאוד ליאורה

20/06/2001 | 05:16 | מאת: דר' עמי אבני

ליאורה שלום לא סביר הייתי מציע לך לפנות לרופא/ת הנשים שלך לבדוק מה קרה בברכה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית