לכולם.. - השקיית הזרעים שבתוכנו..

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/06/2001 | 17:44 | מאת: אביב

היי לכולכם, קצת הזנחתי אתכם היום, הייתי קצת בלחץ ממשהו, אבל עכשיו זה עבר ונרגעתי, והלכתי מיד לחפש לכם משהו יפה.. אז תיכנסו לקישור הבא ותהנו.. בעיני הוא מקסים.. http://pi.co.il/sangha/library/tnh5.html אוהבת אביב.

19/06/2001 | 17:56 | מאת: אביב

נשמה שלי, השארתי לך הודעה באי.סי.קיו בתשובה, מקווה שזה בסדר.. בהצלחה היום.. אוהבת אביב.

19/06/2001 | 17:57 | מאת: אביב

היי מדהימה שלי, מקווה שהיה לך יום מקסים.. מחר כבר קרוב, ומקווה שהוא יהיה אפילו יותר מוצלח.. יש לו סיבה טובה להיות כזה.. אוהבת אביב.

19/06/2001 | 20:57 | מאת: מישהי

כבר כואבות לי האצבעות...!! אני מחכה בקוצר רוח למחר, לעידכונים, ובכלל... אני יודעת שמחר יהיה נהדר, רק איך עוברים את השעות שנותרו?? :-)) אוהבת המון ומחכה לך... מישהי

19/06/2001 | 17:59 | מאת: אביב

היי מתוקה, גם לך בהצלחה היום.. מחכה לשמוע ממך בקרוב.. יש לי מה לספר לך ובטח גם לך יהיה מה לספר לי.. אוהבת אביב.

19/06/2001 | 18:05 | מאת: Angel

מה נשמע?

19/06/2001 | 18:13 | מאת: אביב

היי אנג'ל, בדיוק באתי לכתוב גם אלייך, אני בסדר, ואת ? קשה לך מה ? רוצה לשתף אותי קצת ? אני פה.. שלך אביב.

19/06/2001 | 18:11 | מאת: אביב

היי אורה, אני עדיין מחכה לאימייל ממך.. מה קורה עם העבודה ? אני יודעת את עוד שולחת קורות חיים, עוד הולכת לראיונות, בהצלחה.. מחזיקה לך אצבעות. ואני פה גם בשבילך, אוהבת אביב.

20/06/2001 | 01:13 | מאת: אורה

אביבוש עדיין לא כתבתי לך אי-מייל אין לי כח להתבכיין שמחה בשמחתך על הדברים הטובים שקורים אותך היה לי מדהים להכנס ולראות את העץ המופלא הזה שבנית במו ידייך ואני עכשיו באמצע דו-שיח (וירטואלי) עם מישהי שגם היא מדהימה תספרי לה מחר מה שאת יודעת על הארגון בו אני חברה בקשר לתוכן עצמו, כמה פעמים עוד נצטרך לעצמינו שהדברים הטובים והדברים האהובים הם בתוכינו ושאנו מוקפים בכל-כך הרבה יופי ושאל לנו לרדוף אחרי אותו בלתי-מושג אלא להנות ממה שנמצא ממש כאן??? כניראה שכל יום לכן טוב שאת כאן ובעצם טוב שכולנו כאן, אחד ואחת בשביל השני והשניה אוהבת

19/06/2001 | 18:16 | מאת: אביב

היי יקירי, ((((((((((אהוב יקר)))))))))))))))), לי אתה לא יכול להעלם, גם אם מאוד תתאמץ, אז אני פה - וגם אתה פה.. ולגבי החופש ששאלת ? שישי שבת הקרוב אני נעלמת.. כן.. לחופש.. בארץ, אבל עדיין חופש.. אוהבת אביב.

20/06/2001 | 21:21 | מאת: דניאל

נשמה טהורה שכמותך..... ממך קשה להתעלם.........ואפילו להעלם............................ ואת לא מבינה שאותך אני אוהב. וכשאת משתזפת לך בחוף.......ועוצמת את עינייך....חסר לך שלא תעלי צחוק על פנייך...כאשר תראי אותי....בדמיונך. צאי לשלום וחזרי לשלום....ותביאי לפה רק בשורות טובות. ואם תדרשי.....אנסה מעט לסתום חורים....אבל...לצערי לא אוכל להיכנס לנעלייך...כי את היחידה. ((((((((((((((((((((((כי לך איין תחליף))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) נ.ב.לא הגיע הזמן לרשום אותך כאנשיי-הצוות של הפורום.תני אישור ומייד את מקבלת סיסמא...ושמך מופיע בכחול. וזה בדוק. שלך לעד ומסרי ד"ש לאחותנו הגדולה. דניאל

19/06/2001 | 18:17 | מאת: אביב

היי מתוקה, את לא פה.. משמע, את בעבודה.. אז איך ? תודה על הוראות ההכנה לאלבום, אני אשתמש ואנסה, ומקווה שהאחיינית החדשה שלי תאהב, כשתגדל.. תבואי לעדכן, שלך אביב.

19/06/2001 | 18:20 | מאת: אביב

היי ללה, מקווה שיסתדר לך בעבודה, תקופה קשה מהבחינה הזאת, לכולם.. חבל רק שאצלך זה משליך על האוכל, תנסי להפריד את הדברים, תנסי להעזר יותר בתקופה הזאת, במטפלת שלך, בחבר,בי, בכולם כאן בפורום.. ובכלל - במי שרק אפשר. ואני פה, להתעדכן, שלך אביב.

19/06/2001 | 18:21 | מאת: Angel

את זוכרת ששאלת על הספר "בשטן והעלמה פרים"? ספר יפה.אם עוד לא קראת,תקראי

19/06/2001 | 19:48 | מאת: Lala

הי אביב, ערב טוב. העניינים בעבודה הסתדרו (פחות או יותר). החלטתי להשאר בינתיים ולחפש משהו אחר, אפילו שאין לי כל כך תקווה למצוא משהו אחר כרגע. השוק במצב איום, ומי צריך תוכניתנים בלי ניסיון. התשישות די מציפה אותי. אני מקווה להשלים היום את שעות השינה ומחר להתחיל את היום עם יותר שעות. לעשות גם משהו לנפש ולא רק לחזור שפוכה הביתה ולבהות בטלויזיה (המצב הרגיל של אמצע השבוע). אני חושבת שאני בוחרת להתעלם כרגע ממצבי... אני ממש לא יכולה לחשוב עליו עכשיו.... מנסה לשפר חלק מהדברים ומצד שני מזניחה אחרים. מצד אחד התחלתי לעשות התעמלות אבל הנה, גם זה נהיה פתאום משהו אובססיבי. הכל קיצוני מדי אצלי. ואולי יש עוד משהו שמטריד אותי. לאבי יש יומולדת מחר. והוא כל כך מבוגר. בן 67. אני לא יכולה לשאת את המחשבה שאצטרך לראות אותו דואך. לא יכולה ומתנתקת.... המוות... שוב, היום הבחורה שחולה בסרטן (כתבתי לך עליה) באה לביקור קצר. על כיסא גלגלים.... כל כך כואב וכל כך הרבה הערכה על כל האומץ הזה שיש לה! המוות, כל כך מפחיד, כל כך קרוב, כל כך מושך...יש לי הערכה גדולה לחיים אבל לפעמים המוות הרבה יות חזק. אולי לראות תינוק, את התמימות שלו, זה הדבר היחיד שמאיר את חיים שלנו באור כה חזק. אני מקווה לצבור כוחות וכן לעשות משהו לאבא שלי. לא להכנע לרצונות שלי. לא להתרחק. הרבה יותר קל לי לדבר על זה מלעשות משהו ממשי, אבל הפעם באמת אשתדל. האם יש כבר שם לאחיינית? היא כבר יצאה מבית חולים? שיהיה לך ערב מצויין (וגם בוקר, את קמה הרבה לפניי :-) שולחת לך חיבוק גדול. אני קצת חלשה עכשיו, אז אולי לא כל כך תרגישי אותו, אבל תדעי שאני כאן..

19/06/2001 | 18:30 | מאת: אביב

היי ג'קי, מקווה שהמצב המוזר מתחיל לעבור, ואת מתחילה להתאזן, ולזהות מתי זה דיכאון ומתי זה עצבות, ומתי זה סתם מצב לא מוגדר.. כולם בכל מקרה עוברים בסוף, אם המון עבודה והמון מאמץ.. מזמן כבר רציתי לאמר לך, ואני מקווה שתקבלי את זה ברוח הנכונה - את עוד צעירה, כל החיים לפנייך, תנצלי אותם.. יש לך עוד כל כך הרבה שנים לחיות ועדיף לטפל בבעיות עכשיו, ולא לסבול שנים ורק אחר כך להתחיל להילחם.. גם חבל על השנים האבודות וגם קשה יותר לצאת מהמצב.. ואני אומרת לך את זה לא כביקורת ולא כשום דבר רע, רק בגלל שנקשרתי אלייך ולמדתי לראות איזה בן אדם מיוחד את, ועד כמה חבל יהיה שתתבזבזי.. שלך אביב.

19/06/2001 | 18:33 | מאת: אביב

היי יהודה, מה שלום איש הגשם היום ? איך מרגיש שומר המסך היקר ? מקווה שהרבה יותר טוב.. אבל גם אם לא בשביל זה אני וכל השאר והפורום פה.. רק צריך ללחוץ על הכפתור הנכון ולהתחיל להשתמש.. שלך אביב.

19/06/2001 | 18:36 | מאת: אביב

היי אלמונית, מקווה שאת מתחילה להתאקלם ולהרגיש כאן בבית וחלק מהקבוצה, וגם בחוץ.. עם כל מה שעובר עלייך האובדן והילד ואת והחברות.. ואני פה אם את צריכה ורוצה.. שלך אביב.

20/06/2001 | 20:05 | מאת: האלמונית

הי אביב, תודה . מעניין, הזכרת שמי (הבדוי משום מה) עשתה לי כל כך טוב....

19/06/2001 | 18:38 | מאת: אביב

היי, מזמן לא עדכנת אותנו מה קורה עם מציאת המטפל/ת החדש/ה, ומה קורה עם העבודה החדשה שמזמן מזמן התחלת.. אם בא לך.. שלך אביב.

19/06/2001 | 18:45 | מאת: אביב

היי שרה, נו איך מתקדם ? סתם.. אני יודעת תחילת הדרך, קצת מצליחים, קצת נופלים, אבל בסוף מתחילים ללכת לבד.. אל תתיאשי, תקחי את הימים הטובים, כדי להזכיר לעצמך שאפשר, והכי חשוב ש-כ-ד-א-י , שהם שווים את כל המאמץ והכאב והקושי.. שלך, אביב.

19/06/2001 | 19:58 | מאת: טלי וינברגר

ממש יפיפה... אביב, אני שמחה שבסוף היום המלחיץ הזה, נרגעת, ועוד יכלת למצוא לכולנו כזה קטע יפה, שמשמעותו...כפשוטו! טלי פרידמן

19/06/2001 | 20:05 | מאת: אביב

טו'ש, איזו הפתעה כיפיית .. :-)) העלית חיוך על פניי. שלך לתמיד אביב.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית