בן מתבגר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/06/2001 | 14:29 | מאת: א-ח

יש לי בן בגיל 17 בעל מקובלות חברתית חיובית הבעיה היא שהוא ביישן עם בנות מה עושים.? תודה

19/06/2001 | 14:43 | מאת: רוית ניסן

שלום. האם הדבר נחווה כבעיה גם מצידו? האם הוא מאוד ביישן גם בנסיבות אחרות? תודה. רוית.

29/06/2001 | 14:30 | מאת: א-ח

רווית ניסן נראה לי שלבן מציקה הבעייה למרות שהוא מנסה להמעיט בנושא כלפי חוץ בסך הכל באופן כללי הוא ילד חברותי ומקובל ומלא שמחת חיים הן במשפחה והן במסגרת החברתית אך בכל זאת אני חש שלבן מציקה מאוד בעיית חוסר הקשר החברתי /אנטימי עם בנות לפי עניות דעתי הבן כנראה התנסה בעבר בסרוב כלשהוא עם מערכת ראשונית שלו עם בת ולכן נבלם להתנסות חוזרת מה עושים ? תודה: א-ח

21/08/2001 | 12:41 | מאת: א-ח

אתם לא רציניים ,וחבל שאתם יוצרים ציפיות לחינם מהגולשים התמימים

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית