לד"ר אבני עמי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/06/2001 | 21:44 | מאת: אלה

שלום לך, יש לי כמה שאלות והראשונה היא איך אפשר למצוא משמעות לחיים והשאלה השנייה היא כהות החושים שנגרמה לי כתוצאה מאישפוז הייתי מאושפזת תקופה ארוכה , לפני האישפוז הייתי מלאת חיים והיום הכל נראה טפל וחסר משמעות וכך לעיתים גם הרצון לחיות אני ממש לא יודעת מאיפה לשפר את המצב ואם זה אפשרי בכלל אשמח לשמוע מה דעתך ובתקווה

18/06/2001 | 06:12 | מאת: דר' עמי אבני

אלה שלום משמעות החיים היא לדעתי שאלה גדולה ולטעמי כל אחד צריך למצוא לו אותה בעצמו לעתים קרובות בעזרת אחרים קהות חושים - שכיחה בעקר לאחר התקף פסיכוטי ועלולה להמשך עד שנה ולעתים יותר. תרופות שונות עלולות לתרום או לעזור לעתים קרובות הזמן (ולעתים טפול) עוזרים בברכה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית