חרדת בחינות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/06/2001 | 19:34 | מאת: מירי

שלום אני סטודנטית ונמצאת עכשיו בתקופת בחינות . מסיבה שאינה ברורה לי אני מאוד נלחצת הדבר גורם לי לבולמוסי אכילה שבעיקבותם אני עולה המון במשקל . האם יש לכם רעיון כיצד להתמודד עם בעיה זו ? מכיוון שעכשיו אני נמצאת בעיצומה של תקופת הבחינות אני זקוקה לפתרון מידי או לפחות כמה טריקים שיעזרו לי לעבור את התקופה הזו. תודה מראש מירי

13/06/2001 | 21:26 | מאת: ד"ר אורן קפלן

מירי שלום דווקא הטיפול הפסיכולוגי בחרדת בחינות הוא בד"כ ממוקד וקצר מועד. אני מציע שתפני לטיפול כדי להיעזר. אגב, ברוב האוניברסיטאות קיים שירות פסיכולוגי שעוסק גם בטיפול בחרדת בחינות. עם זאת אני בספק אם הזמן הקצר שנותר עד הבחינות יספיק לסמסטר הנוכחי. בהצלחה בבחינות ובטיפול ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית