אגרופוביה חזקה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/06/2001 | 10:00 | מאת: משה

האם יש מישהו שסבל או סבלה מחרדות קשות מיספר שנים והתרופות הצליחו להביס את המחלה .אני נשוי שנה ואוהב את אישתי אך לא מצליח להעניק לה את כל האושר שבחיים איני מסוגל ליסוע רחוק אני נימצא ברדיוס שקרוב לביתי .לא פסיכולוג ולא פסיכיאטר הצליחו לעזור לי אני כבר מיואש וכל המוטיוציה לצאת מהדבר נעלמה אנא עזרו לי

13/06/2001 | 19:55 | מאת: ""אור""

תלחם בזה זה הפתרון...מלחמה יום יומית

13/06/2001 | 20:44 | מאת: מיכל.כ

משה, אני סובלת מחרדות כבר 4 שנים ולוקחת סרוקסט. זהנ מאד עוזר. ניסיתי תרופות?? בי, מיכל

13/06/2001 | 23:42 | מאת: משה

מיכל שלום האם תוכלי לומר לי ממה סבלת והאם יש אצלי חרדות שדומות לחרדות שלך

13/06/2001 | 21:35 | מאת: ד"ר אורן קפלן

משה שלום האם תוכל לכתוב קצת יותר פרטים. כמה זמן אתה סובל מהבעיה? האם אתה מצוי בטיפול כיום? וכן, כמה זמן היית בטיפול פסיכולוגי ופסיכיאטרי? בברכה ד"ר אורן קפלן

13/06/2001 | 23:34 | מאת: משה

אני סובל כבר 8 שנים ניסיתי טיפולים פסיכולוגים ופסיכיאטריםוגם ציפראמיל ולא היה שום שינוי. אני כבר מיואש ולא מאמין שיש תקנה כל יום שעובר אני מדוקה יותרפשוט חיים משעממים תן עצה בבקשה.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית