אמצע שבוע נעים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/12/2020 | 05:47 | מאת: סוריקטה

הי כולם, פחות יש לי במה לעדכן - אבל בחרתי כותרת מקורית לי. אה, וגם הצלחתי להגיע לכתוב - שזה הישג. לא פתיחה, גם לא סיום, למרות שמתקרבים אליו. משהו בדרך. בשקט. עין הסערה (המקום השליו יחסית בתוכה). סוריקטה

09/12/2020 | 13:53 | מאת: -חנה

היי, להיות כאן, להיות נוכחת גם בלי לעדכן או להרגיש שצריך לומר משהו זה לגמרי טוב בעייני. ושייך מאד. נשמע לי קצת מפחיד להתקרב לסיום, לא יודעת אם מיטיב איתך או לא שבחרתי לכתוב זאת (התלבטתי עם עצמי..) גשם בחוץ וקר, ואני אוהבת להתכרבל בספה שלי שמאד אוהבת אותה... ומאחלת המשך שבוע וסופש נעים עד כמה שאפשר

09/12/2020 | 17:02 | מאת: ינשוף

סוריקיטה יקרה שמחה שאת כאן..מאחלת לך המשך שבוע נעים.. לא הבנתי מה שכתבת בעץ .. לא מצליחה להתרכז.. סליחה ינשופים

10/12/2020 | 06:00 | מאת: סוריקטה

הי חנה והקוראים - חשוב, בעיניי, לומר את האמת, גם אם היא מאד כואבת. וכך עשית. תודה. גם המטפל כך נוהג, במיוחד לאחרונה, והמילים נמחקות מהזיכרון, כי איני יכולה לשאת. נמחקות וצצות. פחד אפל יש שם גם, נכון, והתגובה קיצונית, עוצמתית ועוד. אוהבת את הגשם מאד מאד. לא פעם הוא תופס אותי בדרך, בחוץ. יש לי ספה, ועדיין בקושי מעזה להשתמש בה, גם לא להתכרבל. הנה דוגמא למקומות בהם הטיפול נעצר ולא התקדם. גם מקומות שהושגו עדיין לא נתפסים אצלי כאמת. מניחה ששוב לא הובנתי, וזה בסדר. הגיל גם הוביל אותי לאי סבילות לחום. בדיוק הפוך. זה מה יש, נראה מה יהיה הלאה, רוב חיי לא מצאתי לי תוכניות המשך. גם זה אחד מהעניינים התקועים. כנראה. תודה על תשומת הלב החביבה מאד, חנה יקרה. ואני גאה בך על ההתקדמויות שלך. לימודים גבוהים, ניסיונות התרחבות מבחינת קשרים. את פשוט אלופה! שלך, אם קראת/ם עד כאן, סוריקטה

10/12/2020 | 06:07 | מאת: סוריקטה

תודה שהצטרפת, ינשופית, והי גם לכולם - מכירה שאני לא מובנת, לצערי. לא רק לך ותודה על האמת. וזה בסדר. מקווה לשרוד את סוף השבוע. הם הכי איומים לי בשלב זה. נראה מה יהיה. סביר שייסגר. שאסגר עוד מן הנפש פנימה - החוצה. אורזים, תודה, יפה שלי, ותודה, אודי, על פרסום ההודעות, סוריקטה

10/12/2020 | 10:46 | מאת: -חנה

סוריקטה יקרה, בוודאי שקוראת אותך ... ומשתדלת גם להבין. ותודה שהתייחסת גם את. סיום של טיפול משמעותי ככ ודאי מביא עימו הרבה תחושות ותגובות עוצמתיות ולא נראה לי שהיה יכול להיות אחרת. את יודעת, בתקופה האחרונה חזרתי אחורה לקרוא את דבריי מפעם ורציתי לומר ועכשיו נראה לי הזדמנות מתאימה שאת כ"כ מקסימה וככ מבינה וזה כה משמעותי עבורי. תודה על דברייך עבורי כאן ובכלל. מקווה איתך לימים של מנוחה וטוב עבורך. חנה

הי סוריקטה, והנה הגענו גם לסופו, שמקווה שיהיה גם הוא נעים. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית