היי אודי וכולם משתפת אייך

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/11/2020 | 11:52 | מאת: חטוליתוש

ביום שלישי בשעה קרוב ל..12.00 בצהרים כמובן באיחור כמו כל חתונה סוף סוף נערך טקס החתונה הצנוע מאוד ברבנות בנוכחות רק 20 איש לפי הקפסולות המותרות....ונחתמה הכתובה על סכם אגדי של 555.000 שקלים.... נכון היה מאוד צנוע אך מאוד מאוד מרגש... הזלתי דמעות של אושר שהנה סוף סוף גם הבן האחרון כבר נישא לבירת ליבו שאותה גם למדנו לאהוב בשנה שבה הכרנו אותה... הבית היה מקושט ועדיין נשארו קישוטים לכבוד הכלה החדשה..אורחים הגיעו ולאחר זמן גם הנכדים הגיעו ומי שהפתיעה אותי יותר מכולם זו הכלה המגרשת שעמדה במטבח ותיגנה שניצלים עבור הילדים.. ולה הפתיעה ? כי *לשם שינוי* התנהגה יפה מאוד ..בלי טענות ומענות והעזרה שלה היתה הפתעה נהדרת כן.. הכל עבר ממש טוב האוכל של הקייטרינג היה טרי ומאוד טעים הכל כמעט חוסל מה שבדרך כלל לא קורה הכי חשוב שהזוג הצעיר היה בעננים מאושר...וכמו שאמרתי כבר גם ההפתעות שהכנו להם הרימו להם עוד יותר והתרגשות ושמחה מלאו את הבית ... מודה שכל הפחדים מיום החתונה התפוגגו ונהנתי כמעט מכל רגע שהיה רק מישהי אחרת כלתי הגדולה העירה שאני מנותקת !! יתכן שהייתי באמת מנותקת אני לא הרגשתי כעת תוהה למה אמרה זאת ומתי ראתה אותי מנותקת..? האם באמת קרה? מתי? למה? מה שרואים משם לא רואים מכאן..!! עכשיו מצפה לנו עדיין שישי שבת עם כולם ביחד ובגלל הגשמים גם ישנו כאן אצלנו..לא רוצה אפילו להכנס למחשבות מי יעשה מה....שיעשו..חייבת את השקט הנפשי שלי כדי לא להכנס לחרדות..אז לא שואלת ולא מדברת..האם גם זו התנתקות שלי ?? ולמה ? אין לי תשובות רק רוצה להיות כבר אחרי הכל ולנוח בשקט שלי בלי לחשוב יותר על כלום...האם גם זו התנתקות אני כבר לא מבינה כלוםםםםםםם !!! תודה לכל מי שתתיחס להודעה שלי ותענה לי כמו תמיד בכנות גמורה שאני שוב בורחת או...מתנתקת..ולמה.. המון תודה מראש תטולית

26/11/2020 | 17:31 | מאת: שירה2017

חטולית יקרה מזל טוב נשמע שהיתה חוויה מרגשת עד מאוד וטוב שהצלחת להתרגש (מה שמראה שלא היית מנותקת) והניתוק שאת מתארת עוזר לך לצלוח את האירועים ולהוריד חרדות. אז נשמע שהנפש שלך יודעת לנהל את האירוע. שתהיה לך שבת טובה ושמחה. שלך שירה

26/11/2020 | 17:38 | מאת: מכל

נשמע שהיה מרגש מאוד. ודי מיוחד. וכמה טוב שהכלה לא הרסה. להפך עזרה אפילו. מקסים. המון מזל טוב!!!! ולמה להתעסק ב"מנותקת" תתעסקי בשמח ובטוב!!!! אז אמרה...אז מה? לך הרגיש טוב. תשארי שם! תהני בשבת. הכל בסדר. אפשר להרגע. :)

הי חטולית, משמח מאוד לשמוע! ממה שאת מתארת היית מחוברת מאוד. ולרצות לנוח אחר כך נשמע לי טבעי ביותר... אודי

27/11/2020 | 00:58 | מאת: אביב 22

שמחה שהתרגשת ושהייתה חתונה נפלאה כל כך תהני אהובה ממשפחתך עבדת קשה מאוד לשמור עלייה כל השנים לא נראה לי שברחת לא נראה לי שהיית מנותקת .....נראה לי דווקא שהיית הפעם מאוד מחוברת לרגשותייך כולל החרדה וההתרגשות ....ולא כל מה שמישהו אומר חייבים לקחת ללב את בסדר אהובה את בהחלט בסדר

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית