סוף שבוע נעים לכולם

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/11/2020 | 05:45 | מאת: סוריקטה

סוף שבוע נעים. בלי הרבה מילים. ככה באינטימיות שלי. לנסות להרגיש. גם את הבלבול. את הנחת. את הזעם. מזה ומזה. עייפה משנים של עבודה מפרכת. לפעמים זה בסדר לנוח, נכון? סוריקטה

26/11/2020 | 11:50 | מאת: ינשוף

סוריקיטה יקרה מבינה אותך כל כך- את התשישות מלעבוד כל כך קשה.. מנוחה הכרחי ואפילו רצוי.. תשמרי עליך איתך, ינשופים

26/11/2020 | 11:55 | מאת: חטוליתוש

סוריקטה יפה שלי..האם מותר לך לנוח ? הרי זה ברור כמו טיפות הגשם הזכות שנופלות ומטהרות את הזיהום שבאויר ..ואולי גם מעט בנשמה.. שתהיה לך שבת נפלאה כמו שאת מייחלת לעצמך חטולית

26/11/2020 | 17:32 | מאת: שירה2017

סוף שבוע נעים ורגוע סוריקטה יקרה מקווה שתצליחי לנוח. איתך שירה

26/11/2020 | 17:35 | מאת: מכל

סוף שבוע נעים גם לך! איזה כייף הגשם. הגשם ידידי כתבת. מזדהה איתך. אוהבת את הגשם..... אני אדם של חורף ;)

26/11/2020 | 19:10 | מאת: סוריקטה

תודה ינשוף וחטולית, ככה הם ימים עצובים של סיום טיפול. עצב היא מילה קלה. לילה טוב, לילה, סוריקטה

הי סוריקטה, זה מעולה לנוח... אודי

27/11/2020 | 00:54 | מאת: אביב 22

סוריקטה מקווה שהאמת יעבטר סופש נעים וקל הלב נחמץ , מרגישה את העצב את הכאב רק לשבת אתך בשקט במהלך השבוע שלא תרגישי לבד אתך , אביב אתך

27/11/2020 | 10:40 | מאת: סוריקטה

הי שירה ומיכל וגם אודי, לנוח טרם למדתי כנראה. 'נחתי' = לא נשאתי את עצמי והתחבאתי. מרגישה שהקטע עם סיום השיחות הוא מהאובדנים הקשים שבהם לאדם כל כך כל כך בודד כמוני. סוריקטה במרחבי האינסוף. מבקשת, כרגע, בלי יותר מילים.

30/11/2020 | 17:30 | מאת: סוריקטה

תודה אביב. הנה את פה, וראיתי. חיבוק לשבוע רגוע, לילה טוב, סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית