אודי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/11/2020 | 14:44 | מאת: אביב 22

אודי אנחנו נלחמות שתיינו באמת מנסות בכל דרך אפשרית משהו נשבר ולא מעכשיו משהו פחות מורגש מאז הקורונה מהמרחק הזה בחדר אודי בטלפון לעומת זאת היא מורגשת ממש לחלקיים הקטניים הכואבים לכולם ...מבחינתם היא בחופש ועוד לא חזרה . יש לך רעיון מה בחדר שונה מהטלפון , למה בטלפון יכולה שוב לדבר על הכל ובפגישה מרגישה שאין לי מקום זאת תחושה שהייתה כבר לפני המשבר האחרון זאת תחושה מאז שעברה חדר בקליניקה ... אני כל כך זקוקה לבטחון שלי חזרה זה נורא להיות כל כך נזקקת , להושיט יד ולמצוא חלל ריק במקומו .... אודי אתה חושב שאפשר יהיה לעבור את זה שנחזיק מעמד פוחדת לשחזר איתה פרידה כמו עם הקודמת והכל מדובר .....אז למה פונה גם לך , לא יודעת אולי היד החיצונית הזו .....תעזור לאזן ...חוץ מזה אתה איש חכם שבדרך כלל מדייק לי דברים ....

הי אביב, הקורונה עושה הרבה בלגן ומערערת מבנים קיימים. הדברים יתייצבו ויירגעו. ואולי אפשר גם להפוך את הקושי למשחקי מעט: למשל, לשוחח זו עם זו בטלפון בפגישה. אודי

23/11/2020 | 23:12 | מאת: אביב 22

חוייכתי .. גם אנחנו חשבנו על הרעיון הזה....תודה על התקווה....ושיגמר כבר הבלאגן קורונה הזה.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית