מאז שהסתימו ............

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/10/2020 | 11:05 | מאת: חטוליתוש

מאז שסיימתי את הטיפול עם המטפלת 6.9.20 אין קול ואין מענה מהמרכז בו טופלתי ובאין ברירה פניתי אליה (למטפלת) לבדוק מדוע אינם חוזרים אלי לקביעת תור חדש עם...מי שזה לא יהיה להמשך טיפול.. פתאום היתה מאוד נחמדה ומאוד "*רגישה,* "לצרכים שלי.... מסתבר שיש פרוצדורה שלמה כעת בנוגע להמשך הטיפול ועד שלא יסדרו בכל בנתיים אני ......מחכה...ומחכה...ומחכה... הזמנים שבהם אני בלי טיפול נותנים אותות לא טובים כי אין עם מי לחלוק את כל התקופה הקשה הזו שאני ממממשששש לבד בלי יכול לשתף ולקבל טיפול וחיזוקים שלהם אני זקוקה לא יודעת גם עד מתי אצטרך לחכות !!!! מעצבן ברמות קשות !! מחר אני יוצאת מהבידוד אך בעלי עדיין בסגר מה שמקשה את חוסר היציאות שלי מהבית אפילו לקניות לבית ונאלצת להעזר באחרים שלא תמיד מבינים ..... מצבי הנפשי כבר לא עומד בלחצים האלה !! רוצה כבר החוצה ודייייייייייייי כל כך קשה שגם הבכי שלי לא עוזר חטולית

22/10/2020 | 06:34 | מאת: סוריקטה

הבירוקרטיה יכולה להוריד מהדעת, חתיכת תלות זותי, אבל אני שומעת את הכמיהה שלך להיעזר ואת הדרישה לקבל סיוע רך ומתחשב, כי מגיע לך, ואת גם נאבקת על כך, וזה מאד יפה בעיניי. בתקופת הקורונה ויתרתי, ואני נעזרת במשלוחים. אפילו אנחנו עושים שותפויות קהילתיות של הזמנות גדולות ליעד חלוקה, כך ששווה לערוך משלוח. קורות טעויות, אבל כמעט תמיד בנות תיקון. אנחנו משתדלים שההזמנות תהיינה מעסקים קטנים וייחודיים, כדי לתחזק אותם. משאלתנו למשק אוטרקי גם אי שם מרחפת לה, אבל נראה לי אוטופי בלבד. הלוואי שתתמתנה ההגבלות והסבכים. שלך, סוריקטה

הי חטולית, שמח לשמוע על היציאה מהסגר, ומקווה שניתן יהיה בקרוב מאוד גם לממש את זה... לגבי הטיפול, זה מתסכל מאוד. שווה לתזכר מדי פעם, גם דרך המטפלת. זה יכול לזרז את העניינים. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית