סוריקטה מה שלומך.....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/10/2020 | 07:14 | מאת: שירה2017

דואגת לך אם תוכלי רק להציץ לרגע כדי לספר איך את מרגישה בואי

19/10/2020 | 18:19 | מאת: סוריקטה

הי שירה, אז כבר ראית שחלפתי כאן. לא פשוט ללא שינה. כל כך ללא שינה. ומשהו לא ברור קורה. מקווה להבין, או לפחות לעבור את הגל. לפעמים מרגיש מסוכן לי. תודה אהובתי, סוריקטה

19/10/2020 | 18:30 | מאת: סוריקטה

והי שירה התספרי מה שלומך? |רגשון מקשיב| סוריקטה

הי שירה, מצטרף לסוריקטה במילותייך שלך אליה: בואי. אודי

20/10/2020 | 08:33 | מאת: יקי

חשבת על זה מדוע דווקא השינה נפגעת לך? אולי יש משהו בשינה שמאבד שליטה... אולי איזה סיטואציה שמתחברת לשינה.. ואולי סתתתם בלי סיבה ידועה.. מענין....

21/10/2020 | 18:21 | מאת: סוריקטה

הי יקי, רק עכשיו ראיתי את שאלתך - כיוון היעדר השליטה יכול להיות נכון גם הוא, בין השאר. כמו-כן, עכשיו אני גם בגיל של שיבושים הורמונליים - הרבה ויסותים מתבלבלים. זה די סיוט. ונו, טוב, זה, כנראה, גם מורכב מכך, תודה, איש, סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית