התמוטטתי היום

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/10/2020 | 21:38 | מאת: סוריקטה

לתפקוד מינימלי במציאות. הנחמה היחידה היא, שזה מגן מפני אנרגיות שליליות שעלולות להיות מנותבות לפגיעה. אין לי כוח לכעוס. אל תיבהלו אם אשתוק. אולי צריך להתמלא. סוריקטה

15/10/2020 | 23:54 | מאת: שירה2017

סוריקטה יקרה מאוד הדוף והנפש מבקשים מנוחה שמרי על עצמך היטב איתך, בדאגה מרחוק שירה

הי סוריקטה, מה שמתאים. את מכירה ויודעת למצוא את האיזון המתאים (אני מקווה...). אודי

16/10/2020 | 06:20 | מאת: סוריקטה

תודה אודי, תודה ובמיוחד לאחרונה שעברת גם אתה על ההודעות המאד ארוכות ומורכבות שלי, הבלתי מובנות, הפחות מתאימות, שאף על פי כן ולמרות הכל פרסמת, שהיית לעתים מזומנות. בכלל בכלל לא הגיע למפלצת כמוני. עכשיו זה מפלצת, לא חלקים מפלצתיים. באמת שאנ'לא יודעת מהיכן לקבל עזרה, ואולי זה מה שזה. לא יכולתי להגיע לפגישה, המטפל ביקש לסגור את שיחת הזום החלופית בשעה שנקבעה ובתשלום תוך דקות כי אני כזאת. הוא סגר מתוך החלטה שלו. כבר מכירה ועדיין ניסיתי. מניחה שהוא היה אומר לי לזכור את כל הפעמים שכן נשארתי בחדר. את הפעמים שכן השיב לי. החתול ישן עם החלק האחורי שלו אל הפנים שלי בלילה. זה לא כי הוא בא לנחם, זה כי לא היה לי כוח לתת לו אוכל. ככה לא יכולתי לזוז. באמת מצטערת בפני כולכם ואני צריכה להתבייש. איני ראויה. עכשיו רק צריך שיימינג ליצור כמוני והדרה. הכי עצוב בתוך כל זה, שכבר לא ביקשתי עזרה עבורי, אלא עבור הקטנים שאני איתם, שלא יחוו אותי ככה. הם לא יודעים. הם זוכרים אותי מפעם. היו שלום, סוריקטה ושתי עוגות בבטן.

17/10/2020 | 10:09 | מאת: אביב 22

מקווה שהסופש יביא איתו מנוחה ומילוי מצברים . אביב

19/10/2020 | 00:04 | מאת: -חנה

מה שלומך היום? ♥️

19/10/2020 | 10:16 | מאת: סוריקטה

הי בנות, חוסר שינה כרוני הוא חתיכת בעייה... בכל אופן - משתדלת להיות על באמת ליד אנשים, וכאלה שמזרימים מיצים טובים וגם רואים אותי באופן שלם (וכך גם אוהב) בשונה מרגעים מסוימים כאן שהם שברי שברים מתומצתים של חלקים זועקים, שיש לשים אליהם לב, כי הם מחבלים לי ולנו. תודה רבה על התמיכה. באסה לחתום בשם בדוי, אבל, סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית