האנשים שנפטרו....... בנתיים גם סבא של חבר של בני....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/10/2020 | 23:16 | מאת: מכל

ולצערנו האב של חברו חולה מאושפז... בקיצור אודי, לא התייחסת לזה.לאנשים שנפטרו, רק לילדיי האישיים שמפסידים לימודים בתיכון...ויתחילו פערים במיוחד הילד שלי שמתקשה.......מוזר. אין לך מה לומר ??? אז נכון. הם יותר מקרים שאנחנו מכירים. מקרובים ממש קרובים..אם שאלת סוריקטה. ...דודה שלי במצב רע והיא נחשבת קרובה? כבר לא יודעת...מה זה משנה?? אני לא אדם שמרגיש שיש לו חברים קרובים....בכלל. אבל כואב לי!!!וזה משפיע...על העבודה, כי היא סייעת בגן שיושבת שבעה...על הילדים שלי כי זה הורים/סבים של חברים שלהם....אוףףף לא מובנת נכון? כאילו סתם כתבתי על נפטרים...לכן לא התייחסת? כי לי לא אכפת לחלות?? אוףףף

הי מיכל, מה כוונתך 'כאילו סתם כתבתי על נפטרים'? איני בטוח שהבנתי. כמובן שהלב נחמץ על כל מי שנפטר. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית