לא עוד אחד....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/10/2020 | 10:31 | מאת: סוריקטה

חברת ילדות שלחה יד בנפשה. ככה הקורונה הורגת אחד אחד. לא ! די! סוריקטה

11/10/2020 | 21:13 | מאת: אביב 22

קשה עצוב ובילתי נסבל אתך כאן יחד אשתדל יותר חיבוק ענק אביב

11/10/2020 | 21:27 | מאת: מכל

כמה קשה....כן. לא רוצה להעיב התבשרתי על שלושה נפטרים השבוע בנוסף שאני מכירה. . אחד בן 60 קורונה. אחר בן כמעט 70. והשלישית מבוגרת יותר. בנוסף דודה שלי במצב קשה. אוףףףףףףףףף. ולא יודעת למה שתפתי אותך בעוד ועוד. מצטרפת לדייייייייי!!!!!! חיבוק

12/10/2020 | 07:10 | מאת: סוריקטה

הייתי מוסיפה שבסך הכל יש הרבה יותר חיים ממתים, אבל החיבור הזה ששואב לשם :-( סוריקטה

הי סוריקטה, עצוב מאוד ומטלטל. ואתמול היה יום בריאות הנפש הבינלאומי, כמה חשובה המודעות לנפש... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית