אז...הצלחתי/ הצלחנו..ופגישה הייתה...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/10/2020 | 17:51 | מאת: מכל

היי כולם בקןרונה למדנו שאפשר לגשר על מרחקים. . אמנם קשה זום, קשה התכתבות...התכתבות בזום יותר שקט. ומידי פעם אפשר גם לדבר. אז זה נעשה הבוקר. וגם הייתה גמישה על שעה מוקדמת בבוקר. הייתה שיחה מועילה מאוד. ראיתי אותה ללא מסכה( יש יתרון 🤣) ודי מפתיע שלא הרגשתי ריחוק..אולי כי קצת התרגלתי לשיחות זום. ;)כי יש המון הכלה להורים בגן בזום. אז...הפז"ם בזום עזר לשיחה איתה. והוצאתי הכלללללללללל והיא עודדה אותי שמצאתי משמעות ויש המון עשייה שפחות ופחות פוגעת בי...ואיך למצוא איזון...הקל עליי מאוד! תודה לכן מקסימות שאתן פה. תודה לך אודי. הבנתי שדווקא היא כן מקבלת גם בקליניקה אבל מבחינתי זה קצת קשה לצאת מהבית ככה ....ובסוף היה ממש בסדר. ואני גם נרגעתי והלחץ ירד בימים האחרונים ...כלם בחופש...מי יודע מה יהיה שבוע הבא. נקווה לטוב🙏למדתי שאין צורך להקריב עצמי על חשבון אחר. וגם פחות הזדהות יתר...משתפרת.

07/10/2020 | 16:35 | מאת: חטוליתוש

היי מיכל שמחתי מאוד לקרא נשמע נהדר ועד שבוע הבא מי יודע ? אפשר תמיד לקוות שהמצב רק ישתפר חטולית

07/10/2020 | 19:47 | מאת: סוריקטה

הי מיכל, מרשים שיכולת להיעזר כך. תקווה שהמצברים יחזיקו לטווח סביר גם הלאה. שמחתי לדעת שהמטפלת מקבלת גם בקליניקה, כלומר, שקיימת אפשרות כזו, גם אם לא בחרת בה, כי קודם נותרתי עם שאלות. עדיין איני מצליחה להיעזר כך, גם לא להוציא הכל כמו שמתארים כאן. תוהה אם זה יהיה אפשרי עבורי. לילה טוב, סוריקטה

07/10/2020 | 22:21 | מאת: מכל

גם אני נותרתי עם שאלות. אז שאלתי אותה ישירות..כי לא הבנתי .. בכל מקרה לא בטוחה שהייתי בוחרת להגיע. אבל כן, נתן לי מענה. גם אם לא ישבתי פיזית לידה. אני חושבת שמשהו בי נפתח...משהו בטיפול ובתלות/נזקקות שדובר רבות. הפך לבוגר יותר. תקווה לאחרים מקווה.... מאחלת לך סוריקטה להעזר בכל דרך אפשרית ושיורגש ...העזרה. הקרבה

הי מיכל, מאוד משמח לקרוא! אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית