לכולם ....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/09/2020 | 11:35 | מאת: אביב 22

סוריקטה גאה בך שנתת לעצמך להיות את עם הכאב הקושי הכעס נתת לעצמך להרגיש את הטוב מאודי ונתת לנו להרגיש אותך , עכשיו אני יכולה לכתוב לך את מה שרציתי כבר לפני שבוע את מקסימה את כל כך יפה מבפנים . מאחלת לך השנה להצליח לנק מיות את הנשמה מהמשפטים ההורגים והכל כך לא נכונים . את ממש לא ....את חמודה ומקסימה וזאת לא הסיבה שנעשו לך דברים רעים הסיבה לכך זה רוע ומחלות של אנשים סביבך זה לא את זה הם . וכאן יש כל כך הרבה אנשים שרואים את כולך ומקבלים אותך בחיבוק והכלה גם שאת מרשה לעצמך להיות את .....אוהבת אותך, ומקווה שאת מצליחה לראות גם כאן את הצמיחה של עצמך ....מקווה שתשתפר השינה .. חנה ברוכה השווה גם אני התגעגעתי מאמינה ביכולת שלך לעשות תהליך מחודש ממקום אחר המקום שאת נמצאת בו היום .... מיכלי תחזיקי מעמד זה עוד רגע יגמר או שכבר נגמר ..סומכת עלייך לגמרי יש בך מלא מלא כוחות חטוליתוש מקסים מה שהעלת שתהייה שנה מבורכת וטובה ....מקווה שתאפשרי תהליך חדש לאחר שזה יסתיים .וטוב שהצלחת גם עם אולצת לסיים בטוב .....אחר כך בטיפול הבא תוכלי לעבוד על הקושי .. סוריקטה את כישרונית אהבתי מה שכתבת מאוד שירה טוב שבאת תמיד מרגשת בדברייך תני לעצמך מקום .... במבי שקוראת הכל ...התגעגעתי חיבוק עד אלייך מעבר להרי החשכה מקווה שיצליח לגעת ולתת כוחות ינשופים ומתמודדת בואו תנו לעצמכם מקום צבע וקול .... אודי, פשוט תודה שאתה כאן... לכולם גם לקוראים השקטים (כולל צוות סהר שדואג שהכל יעלה והאתר יתוחזק) שתהייה שנה טובה שנה של בריאות נפשית ופיזית שנה קלה ושנצליח להתחזק מאתגרייה ... אביב

24/09/2020 | 15:18 | מאת: חטוליתוש

כמה יפה כתבת לכולן מאחלת גם לך שתהיה לך שנה קלה יותר ויותר סיבות לשמוח ואת עצמך מקור לגאווה של התמודדויות לא פשוטות גם ביומיום גם עם הלימודים וגם לנהל את החיים המורכבים !! כל אחת עם החבילה שלה תודה על מילותיך אהובה שנת הגשמה עצמית מוצלחת חטולית

24/09/2020 | 19:30 | מאת: סוריקטה

הי אביב, אני הולכת לסוף ומצטרפת לקריאה לבמבי. וגם לינשופית ומתמודדת. ולא ידעתי שצוות סהר קשורים לכאן. יצאתי נאיבית (?) מאחלים בימינו בריאות, שפיות ופרנסה. איחולי לך ולכולם. ועל כל השאר - (קראתי) - יהיה לנו זמן ברגוע בהמשך, אני מקווה. גמר חתימה טובה, סוריקטה

הי אביב, תודה לך! (וכמו ששמה לב סוריקטה - לא צוות סהר, צוות דוקטורס...). אודי

24/09/2020 | 23:58 | מאת: -חנה

מקסימה שאת איך שנותנת מקום לכל אחת שנה טובה♥️

25/09/2020 | 00:05 | מאת: אביב 22

טעות שלי מן הסתם התכוונתי לדוקטורס ... והאמת גם לסהר מגיעה תודה ענקית על היותם ...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית