רסיסים .....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/09/2020 | 11:20 | מאת: אביב 22

רק בלילות עולים קולות שאלות אבודות מחפשות תשובה מה שעוד לא בא.... חיפשתי שיר שיגדיר את מצבי כרגע , בן יום שחור של המכשפות או רסיסים של רביב כנר ....נשארתי עם הרסיסים ...סוג של צמיחה אני כאן , מחפשת מילים לכתוב ...וכל המילים לא מתאימות לכאן ...הרבה דברים לא פשוטים ואני ....רסיסים ....מרימה את הראש וצפה .. צריכה יד מילים שאוכל לאחוז לפני שאטבע ... תודה למי שכאן אביב

24/09/2020 | 13:17 | מאת: חטוליתוש

צריכה יד הנה ידי מושטת אליך ואוחזת בך היטב שלא תטבעי ומילים..אוכל רק לומר שאת חסרה כאן המון וגם הנוכחות שלך כאן מורגשת ואני..אוהבת אותך יקרה שאת שיהיה צום מועיל לכל מי שצמה חטולית

24/09/2020 | 16:17 | מאת: ינשוף

מושיטה לך יד- את לא לבד איתך ינשופים

24/09/2020 | 19:26 | מאת: סוריקטה

הי אביב, נשארת עם שיר, שירה, נשארת עם מוזיקה. איתם נשארת והם, אולי, גם הם ששמרו על הגחלת. שנה טובה וגמר חתימה טובה, סוריקטה

הי אביב, כאשר רסיסים צליליים נמצאים זה לצד זה, במעין מסגרת שאנו יכולים ליצור - זה הופך למוזיקה. יפה... אודי

25/09/2020 | 00:08 | מאת: אביב 22

על יד מושטת ומילים ....פשוט לא יכולה להסביר , כי אחשוף את עצמי ...מה שלא מתאים.

25/09/2020 | 00:09 | מאת: אביב 22

תודה על יד מושטת יודעת שגם לך לא קל

25/09/2020 | 00:12 | מאת: אביב 22

שניכם מדברים על מוזיקה זה מעניין אני דיברתי על רסיסים של לב מתפרק אבל אין ספק שהמוזיקה היא מרפא לנפש תודה לכם

25/09/2020 | 08:37 | מאת: אביב 22

https://youtu.be/fwY4EJRM7ak

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית