פוסט טראומה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/06/2001 | 22:50 | מאת: אורי

האם יש קשר בין תסמונת פוסט טראומתית לבין דחף מיני? אם כן - מה הקשר?

11/06/2001 | 07:05 | מאת: ד"ר יוסי אברהם

שלום רב, זו שאלה שמנוסחת באופן כללי מאד, ולכן כך הוא אופי המענה: דחף מיני הוא חלק בסיסי של תיפקוד באישיות תקינה, וממילא סביר לצפות שהתרחשות מרכזית בחיי הפרט תקרין השפעה על הדחף המיני (להגברתה או לעימעומה). כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

11/06/2001 | 07:58 | מאת: אורי

נפגעתי בתאונת עבודה לפני כשנה, מאז הדחף המיני שלי ירד. ניסיתי תרופות להגברת האון, וזה לא עזר, האם יתכן שזה לא יפסיק?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית