שלום דר'- רק רציתי לדעת...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/09/2020 | 19:27 | מאת: איילי

האם תחושות של מתח או חרדה עלולות להביא לתופעה של סחרחורת למשך חצי דקה, הפרעה בשיווי המשקל, ולתחושה שהרגליים בקושי מחזיקות אותך? זה קרה לי פעמיים בשנים האחרונות, ובפעם השלישית ממש אתמול, ובכל המקרים זכור לי שברגעים שלפני כן במצב רוח ירוד. אז ברור לי שעליי לעדות בדיקות רפואיות סטנדרטיות, ורק אבקש לדעת אם תופעה שכזו יכולה לנבוע מ"סטרס" ו/או חרדה? בתודה ובברכת שנה טובה.

16/09/2020 | 21:40 | מאת: חטוליתוש

היי איילי מנסיוני האישי יכולה לומר שכן ..אצלי תופעות אלה נמצאות דרך קבע אבל אני לא דוגמה עדיף שתעשה בדיקות מעמיקות לגלות כי יכולות להיות סיבות נוספות לתחושות האלה ליל מנוחה חטולית

17/09/2020 | 20:30 | מאת: איילי

היי חתוליטוש. תודה על דברייך מקרב לב. שנה טובה.

שלום איליי, בהחלט יכול להיות. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית