תובנות על הנתק מהחלקים... אולי טריגר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/09/2020 | 13:55 | מאת: ינשוף

רוצה לשתף בעבר אנשים שהתעללו עטו מסיכות היום אנחנו עטים מסיכות מסוג אחר ..להגן ולשמור עלינו אבל הכל מתבלבל ואני מבינה שככל שנצטרך לעטות מסיכות החלקים כנראה לא ירצו לבוא התובנה מקל ואני מרגישה יותר חמלה וקבלה לחלקים מבינה שמסיכות עבורם גורמת פחד איימה לכן מעדיפים לשאר אחורנית.. אולי עם הזמן יבינו שזה לא אותו דבר נצטרך לחכות בסבלנות.. גם כועסים עלי כי אני מסכנת אותם בעבודה שלי כאחות...

02/09/2020 | 17:47 | מאת: חטוליתוש

ינשופית מתוקה שאת מעולם לא ידעתי שהתוקפים עטו מסיכות זו פעם ראשונה שאת מספרת באומץ רב כל הכבוד על התובנות שלך מאמינה שעם הזמן גם הקטנים יבינו ויסמכו עליך נהדרת אוהבת אותך חטולית

02/09/2020 | 20:13 | מאת: ינשוף

חטולית יקרה תודה שאת מקבלת ומעודדת ורוצה לשמוע תודה ינשופים

02/09/2020 | 22:03 | מאת: מכל

אוי. את אמיצה כל כך!!!!! לעבוד כך בתנאים האלה...והמסיכות כל כך מובן. איתך יקרה!

02/09/2020 | 22:30 | מאת: ינשוף

תודה מיכלי על ההבנה ושאת מאפשרת זה עוזר ינשופים

03/09/2020 | 05:30 | מאת: סוריקטה

וואו, ינשופית, מה שאת מתארת מעברך נשמע מפחיד מאד מאד. איום ונורא. סיוט. כמה קשה, אין מילים... שלך, סוריקטה

03/09/2020 | 10:14 | מאת: ינשוף

סוריקיטה יקרה תודה שאת נותנת תוקף למה שעברנו ינשופים

הי ינשוף, לאט לאט יורדו המסיכות, כשיהיה יותר אפשרי. אני בטוח בכך. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית