שאלת, אודי, מה זה אומר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/09/2020 | 12:31 | מאת: סוריקטה

הי אודי, שאלת מה זה אומר שהעץ ההוא צמח. אני צוחקת בחיבה (באותה רוח שכתבתי לבמבי בזמנו) - זה אומר, אודי, שאתה, אתה יא מעצבן אחד. כן, לנחש? התשובה - שיש משהו בשל בקבוצה. אוף. אבל גמני רוצה להיתלות (אולי סוג של חדש שאני מביעה את המשאלה הזאת). בכאב, סוריקטה

02/09/2020 | 17:50 | מאת: חטוליתוש

סוריקטה יפה שלי מה פרוש גם את רוצה להיתלות ? את מהווה את העץ עליו כולנו ניתלים בזכות העץ שלך יפתי חטולית

03/09/2020 | 05:25 | מאת: סוריקטה

הי חטולית מתוקה, הכוונה היא, ובשלב זה מחשבתית בלבד,(וגם למחשבה הזאת איני מצליחה להתחבר רוב הזמן), שאאפשר לעצמי להיתמך, להתמסר. יתרה מזאת, גם בלי להיות מאד עייפה וחלשה. לגבי דמות מציאותית - ההרגשה רחוקה רחוקה עדיין. והמשאלה אינה דמות המטפל הקונקרטית דווקא. במקביל לשימוש במילה שתיארת - פעמים רבות אני משיבה לאנשים כאן, מגוון אנשים, ככל שהם נמצאים בסביבה, מתוך כוונה, לפחות, לשתף, לסייע. קראו לכך תובנות כאן. באמת באמת. לא נראה לי שלהיתלות ולהיטפל, לפחות במובן שאני מצליחה לקלוט. תמיד ייתכן שאני טועה, או רואה חלקית וכו וכו כמו שאני נוטה לומר. אבל מבינה מה אמרת, חטולית יקירתי. הבאגים בעמוד כמעט חיסלו את ההודעה. שוין. שלך, סוריקטה

הי סוריקטה, את כנראה בדרך הנכונה, לא? אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית