שאלה בעניין חוו"ד משפטית

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/09/2020 | 13:55 | מאת: NOT_FOUND

מרשי נפגע בעבודתו וכתוצאה מכך נגרמה לו נכות גופנית לצמיתה, כפועל יוצא מכך מרשי שרוי בדיכאון ומצבו הנפשי התערער. כעת מרשי מתעד לתבוע את מקום עבודתו בשל הפציעה שנגרמה לו.סעדי התביעה יהיו מבוססים על הנכות הגופנית שנגרמה לו וגם על מצבו הנפשי שנפגע. שאלתי היא איזה חוו"ד אני זקוק? האם חוו"ד פסיכולוגית או פסיכיאטרית? ומה ההבדל ביניהם?

שלום לך, להערכתי - פסיכיאטרית. ייתכן שהפסיכיאטר ימליץ גם על חו"ד פסיכולוגית (שמבוססת על אבחון פסיכולוגי). אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית