יאווש וחסרת אונים מול מה שקורה....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/08/2020 | 13:40 | מאת: ינשוף

אני בייאווש גדול מאבדת תקווה לא יכולה לאחז אין לי קשר עם החלקים הטיפול כבר לא מועיל אני לא מצליחה להתחבר בשום אופן

26/08/2020 | 18:53 | מאת: חטוליתוש

ינשופית מתוקה מרגישה את היאוש שלך ושואלת מה קרה האם משהו ספציפי או .. בגלל לחץ בעבודה ? אם הייתי במקומך מה היית מציעה לי לעשות ? בנתיים שולחת לכולכם המון חיבוקים גדולים וחמים חטולית

26/08/2020 | 23:39 | מאת: ינשוף

מה הייתי אומרת לך כאילו אם היית במקומי? לא יודעת הייתי מבינה שבגלל כל המצב והפחדים בעקבות הקורונה שכל המערכת השתבש... שלא בטוח לאף אחד להגיע עכשיו כי צריכים אותי לתפקד ולקחת פיקוד... עצוב לי כל כך... את לא יודעת...

27/08/2020 | 19:11 | מאת: חטוליתוש

ינשופית מתוקה מבינה שקשה ועצוב לך נורא חיבוק עד אליך יפה שלי חטולית

הי ינשוף, הצורך לתפקד ולפקד בהחלט מסיט הצידה חלקים מסויימים. אבל ברגע שטיפה מתאזן - ניתן לשוב ולהתחבר אליהם. זו תקופה מאתגרת, אבל דברים ירגעו ויחזרו לשגרה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית