ילדה בצמיחה.....חיבוק לכל מי שנפגעה.....בעקבות. כולנו צמחנו.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/08/2020 | 16:49 | מאת: מכל

ילדה בצמיחה מבוכה ובלבול אומללות ותסכול "כלום לא קרה" את חושבת ואז תביני כי את ילדה בצמיחה. קריאות התמיכה קולות ההמון את לא לבד! ילוו אותך כדי שתהיי ילדה בצמיחה. כשלוקחים ממך בכח כשפוגעים בכוונה ברור כי אינך אשמה. ואת לא לבד! כי תעברי עוד הרבה ובסוף תגלי כי את ילדה בצמיחה. ומתוך המהומה תגלי שהזמן עובר וחייבים להתבגר ומילדה בצמיחה תהפכי לאישה בצמיחה אישה חזקה! אישה מבוגרת שומעת ורואה יודעת ומבינה את לא אשמה. עוד תגיעי להיות אישה שצמחה!

24/08/2020 | 20:53 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מאמי יפה מאוד אהבתי חטולית

הי מיכל, אשמה שצמחה. יפה! אודי

25/08/2020 | 19:20 | מאת: מכל

תודה. היא אמרה"חזק" למה התכוונת??? אישה שצמחה???

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית