'להתחדש במשהו' על מה חשבתי...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/08/2020 | 20:05 | מאת: סוריקטה

שאלת אודי, על מה חשבתי כשהזכרתי את רעיון ההתחדשות. לפחות כך אצליח להבין כרגע. מה אומר. חזרתי לקרוא. וחזרתי שוב. בהתחלה רציתי לענות - נו, בכל החיים, שזו אולי תשובה מתחמקת ולא ריאלית. אחר כך חשבתי על כל מיני דברים שכבר יש לי, אבל הם משומשים, בלויים או מקולקלים וכד'. חפצים. סביבה. אולי פחות ניתנים למימוש (גם אם מתפשרים) אבל קיימים כרעיונות מוגדרים. ואז הגעתי למחשבה של מה יכול להיות חדש חדש שלא היה. ואז נתקעתי. וניסיתי להיזכר על מה חשבתי כשכתבתי את ההודעה למטה - ונמחק. אבדה הגישה. נפלאות התקיעות והדיסוציאציה. אבל יש מצב שלו היה משחק, הייתי יכולה להיזכר. סוריקטה

20/08/2020 | 01:02 | מאת: אביב 22

אולי שמלה חדשה ככה מרעננת לקיץ או סוג של ג'אגטים שאת כל כך אוהבת אולי חידוש ורענון האנרגיה במסג' כפי שכתבת שבא לך לעשות... אפשר עוד ניחושים ....מה נראה לך ..

20/08/2020 | 13:58 | מאת: סוריקטה

הי אביב, מכיוון הדברים המוכרים - (אין לי כסף, אבל) רענון הצבע בבית המתקלף, גם מהרהיטים נמאס לי. מגזנים פארש. מחשב שוין. טלוויזיה עדיין לא מצליחה לצפות. סמרטפון חדש - גם פנטזיה. וכל מה שקשור לצילום. בגדים - דווקא אלה שבשכבות שלמטה ישנים מידי. בעצם גם החיצוניים. הקורונה וזה - צריכה לבחור חנויות רחוב. לא נכנסת לקניונים. עיסוי - כאן יש דחיינות. זה יקר, אבל לא כמו הרשימה מקודם. כל אלה דברים מוכרים בתוך המסגרת. חדש, יחסית (ועדיין לא אפשרי נפשית) יכול להיות טיול קטן של כמה שעות למקום בטבע. קשר עם אדם חדש - זה רחוק, אבל גם קרוב. משפחה חדשה וזה. ובכל זאת משהו אינטימי - מתרחקת עדיין כמו מאש. הנה המשכתי. טוב שפתחת, אביב. שלך, סוריקטה

20/08/2020 | 20:57 | מאת: אביב 22

מרגשת רשימה נהדר. לא פשוטה בחלקה ובכל זאת הרצון זה טוב ככה להתחדש לפני השנה החדשה לזמן שיבוא רהיטים ...אפשר מאגורה או יד שנייה יש דברים נפלאים ממש כמעט בחינם וזה בעיני עדין לחדש כי עבור המקבל חדש בכל מקרה אני אישית מאוד תומכת בעניין השיתוף ההחלפות והמחזור וכל הבר קיימא .... צבע -אהובה עם הידיים הנפלאות שלך ,... וכן הקורונה הזאת די משבשת ... הקיץ הזה לא קניתי כלום חדש לא נכנסת לחנויות ....אז הכי מבינה לחיי החדש ... אביב

הי סוריקטה, אז מה, הכוונה להתחדש במשחק? במשחקיות? אודי

21/08/2020 | 08:19 | מאת: סוריקטה

הי אודי, הכוונה הייתה שאולי באמצעות משחקיות (בהנחה שאהיה פחות נמוך ואוכל כך להרים טיפה מצב) אוכל למצוא את ההקשר החסר. סוריקטה

21/08/2020 | 08:26 | מאת: סוריקטה

הי אביב, אני חברה בקבוצות של בר-קיימא ומחזור. מכירה אישית את הנפשות הפועלות ויצרתי איתם קשר חם ויש הרבה שיתופיות מדהימה. אני בעצמי מגדלת צמחי מאכל וגם ממחזרת פסולת אורגנית. ויודעת לשפץ במו ידיי. כבר כמה עשיתי מזה. כמה עשיתי... דווקא אצלי - שהרוב הוא ממוחזר ונובע ממני עצמי - יותר מידי אוטו - הייתי רוצה שייכנס מישהו משהו מבחוץ. שתיכנס תלות ונזקקות וכאלה. אולי בעצם זה החדש. התגובות שלך מדויקות לי. תודה. והנה - השתתפת במשחקיות שביקשתי. בדיוק. סוריקטה

24/08/2020 | 10:41 | מאת: אביב 22

שמחה לשמוע את יודעת בעניין מיחזור בעיני אומנות מעניין שבכל פעם שמחדשת הצבעים נעשים רכים יותר התחלתי עם אדומים ואחר כך חומים והגעתי לגווני לבן ....זה המתנות שבדרך ... שימחת אותי שעזרתי ולו במעט אביב

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית