עיצומו של אוגוסט, יום רביעי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/08/2020 | 06:09 | מאת: סוריקטה

הי כולם, היום אולי קצת מתלוננת, ולא בטוחה באשר לכך. אוגוסט. חם ולח - זה ברגיל. הרבה חוץ עם מסיכה - זה כבר קצת קשור לקורונה. סיום ומעבר למקום העבודה הבא - קריעה כל שנה מחדש. שינוי תנאים. בהיעדר ותק, יש רכיבים שכביכול מתאפסים. ההתחלה מתרחשת אחרי עבודה מאד קשה ללא מנוחה ממשית בין לבין והיא פחות מתאפשרת בפועל. ניסיתי. ובכל זאת, מחכה לסתיו, לגשם. ויש לי משאלה לסוג של עיסוי ארוך כזה להקל על הגוף. אם אעז - אצטרך להסתפק בשעה אחת. אוויר ולדרך, זה בסדר, רווית החמצן אצלי תקינה :-) סוריקטה

12/08/2020 | 15:43 | מאת: מכל

היי סוריקטה, למה העדר וותק?? תלמדי לדרוש.יש לך כבר המון ניסוין! וזה ועוד איך נחשב! ובאשר לאוויר..טוב שיש חמצן.. אני כבר נחנקת😬

12/08/2020 | 20:26 | מאת: חטוליתוש

סוריקטה יפה שלי נכון חום יולי אוגוסט לעולם לא משהו שקל לעבור במיוחד שאחוזי הלחות גבוהים 65% לא מעט נכון לגבי ותק בעבודה לא מסכימה איתך..את עובדת כבר המון שנים כמטפלת וזה בהחלט נחשב לותק לא מוותרים על הוותק.. האם נסית להפוך את הוותק למשהו כתוב על דף משהו שיתן לך זכויות ..? אני מתענגת על ימי החום האלה כי מוריד לי חלק מהכאבים ויש לך יופי של מישאלה הלוואי שתוכלי להגשים אותה בקרוב.. נהדרת שאת חטולית

13/08/2020 | 19:14 | מאת: סוריקטה

עדכון ביניים - מרגישה מאד מאד רע. לא נראה כמו תסמינים מוכרים של קורונה, אבל מפחיד כרעיון. אני פוחדת. מייחסת את תחושותיי לקשיי התקופה בשנה. קשה גם כך. מצטערת, סוריקטה

הי סוריקטה, עיסוי נשמע כמו אחלה מתנה לעצמך... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית