מחפשת מילים וכותרת

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/07/2020 | 20:45 | מאת: אביב 22

והכי בא לי לעשות קו ארוך רצוף ... ימים פשוט מאתגרים , כל כך הרבה ביטולים והפסדים.....ואני רק מצפה שזה יגמר מחםשת עוגנים יציבים ...ונראה שאצל כולם הכאוס שולט ואין כלום יציב מסביב הקורונה הביאה איתה המון פלאשבקים וחלומות מהסוג הפחות נעים .... לא יודעת למה כותבת ....זקוקה להנכיח את עצמי ...ולהאחז ויחד עם זאת מקווה לימים טובים יותר .... סופש מבריא לכולנו ..

הי אביב, אכן - מציאות לא יציבה ביותר ממובן אחד. ושמח שהנכחת את עצמך. אודי

03/08/2020 | 14:47 | מאת: אביב 22

אהההההההההההההההההההההה

04/08/2020 | 06:24 | מאת: אביב 22

זה לא היה קשור לתגובתך התומכת זאת סתם הייתה צעקה עם רצון לחדול שלא רציתי שתהייה למעלה ....

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית