הקורונה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/06/2020 | 19:53 | מאת: סוריקטה

הקורונה הגיעה למשפחה שלנו. לאחד הילדים. כמה רגשות אשם על ילד קטן אחד שבגלל שהרשה לעצמו לחיות ולהנות הוא מסכן את הוריו וחבריו היקרים, שנמצאים בקבוצת סיכון. תפיסה עצובה ומוכרת לנו. לי. מרגיש כמו הזייה מה שקורה. ועכשיו אני - לכי תקני לעצמך משהו חיוני לך כשאחרים כך סובלים. לא צריך להיות קשר. אנחנו נפרדים. אני יודעת. אבל הרגש. סוריקטה

24/06/2020 | 09:30 | מאת: אביב 22

וכמובן שאף אחד לא אשם לא חידשתי והחיים ממשיכים גם עם שמחות וקניות מגיע לך בלי קשר למה שקורה לאחר וזה לא כאלה מותרות מחזקת ומחבקת אביב

24/06/2020 | 12:36 | מאת: חטוליתוש

סוריקטה שלי נכון עצוב וכואב כשהמחלה כבר ממש קרובה מישהו מהמשפחה.. רפואה שלמה והחלמה מהירה לחולה אך איני רואה כל קשר עם הדאגה לחולה לבין זה שאת אמורה לדאוג לצרכים המינימליים שלך את לא צריכה להיות אחרונה גם לך מגיע ועוד אייך מגיע שלא יחסרו לך דברים בבית !! אינך חשובה פחות מאף אחד אחר להפך !! בלי רגשות אשמה וכו', תדאגי לעצמך מתוקה ויפה שלי חטולית

24/06/2020 | 15:28 | מאת: מכל

וואו. סוריקטה יקרה! מצטרפת לכולן. הכי מגיע ואיש אינו אשם. בוודאי לא ילד קטן!!!! רפואה שלימה.

25/06/2020 | 05:07 | מאת: סוריקטה

הי, רק אוסיף שהעניין הוא גם מעבר ל'רק' כסף. ברגע שנכנס לכאן גם אלמנט שמדגיש את התלות (הובלה, הרכבה, התקנה), וגם כניסה של מישהו למקום משכני, ולאחרונה אני מתביישת בו מאד מאד, אני לא מצליחה כל כך למצוא מקום. עוד לא הצלחתי ואני פוחדת ממש. גם מהטרדות. סוריקטה, הסגפנות והמזוכיזם גם

25/06/2020 | 13:24 | מאת: אביב 22

מורכב .....רק אומר שוב שמגיע לך טוב תאפשרי לעצמך אביב

הי סוריקטה, אני חושב שדווקא היכולת להעניק לעצמך משהו טוב מאפשרת לך להיות נדיבה גם כלפי הזולת שזקוק לחמלה. כדי לתת מקום צריך לדאוג שיהיה מקום... אודי

28/06/2020 | 05:25 | מאת: סוריקטה

הי אודי וכולם, אודי - מבינה את שאתה אומר בהקשר למקום, מניחה שגם המטפל אומר דברים דומים באופן ההתנסחות שלו. אני , כנראה, עדיין נמצאת ברמת הדקלום, אבל מנסה להקשיב ולתת למילים אפילו כמנטרה לחלחל יותר לעומק. זה עשוי לקרות. לאט לאט לאט. והקורונה - כולם בסדר, אבל הקטע של הבידוד הוא זוועתי. שלכם, סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית