עצוב..ורק עצוב...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/06/2001 | 03:35 | מאת: Tom

היי, כמו תמיד אני לא יכול לישון..( גם הכדורי שינה האלה לא ממש עוזרים) ואני עצוב. האמת, אני כבר לא יודע למה... פשוט עצוב, אין אף אחד. מישהו יאמין לי עם אני אומר שאין לי אף לא חבר אחד? מישהו יאמין לי אם אני אומר שהפלאפון אף פעם לא מצלצל? מישהו יאמין לי אם אני אומר שאני כל כך רוצה לדבר עם מישהו, לחבק מישהו, רק בשביל הנחמה, ואין אף לא אדם אחד?? אני כבר לא יודע מה לעשות, המחנק בגרון לא ממש עוזר... אוף... תמיד תהיתי למה דווקא האנשים שטוב להם בחיים או שלפחות טוב להם בתקופה מסויימת, דווקא אז, דווקא הם...נהרגים..... למה האנשים שחפצים בכך יותר מכל לא?? האם זה עונש?? אני לא מנסה לאמר שום דבר, רק דבר אחד. כואב לי, ואין אף נחמה. לילה טוב העצוב...

10/06/2001 | 03:45 | מאת: אביטל

הי TOM אני מאוד מאוד מבינה ללבך גם לי היו תקופות של לבד תהומי והפלאפון אף פעם לא צילצל והרגשתי שאף אחד לא אוהב אותי אבל אני בטוחה שזה לא נכון אני יודעת שאני לא כ"כ אפשרתי לאחרים להכיר אותי אולי גם לך זה ככה ואז נרשמתי למע' הכירויות והפלאפון התחיל לצלצל ואני מנסה להכיר אנשים אולי גם אתה תנסה להירשם למע' כזו אם תרצה אני כאן אני בעבודה עכשיו ואני פנויה לדבר ולתמוך ולנחם אני יודעת מה זה להיות לבד זה בכלל לא נעים.... תכתוב לי מה אתה מרגיש אני כאן.... נ.ב. טום זה שם מאוד יפה

10/06/2001 | 03:53 | מאת: Tom

היי...תודה....(האמת שטום הינו השם החדש שלי...) בכל מקרה, אני יודע שזה די באשמתי העובדה שאין לי חברים היום, כי די ניתקתי את הקשרים שכן היו. אבל אין שום קשר שהיה אמיתי ... אני סתם עצוב, ומחפש מישהו לדבר איתו... אני יודע שזה נשמע מטומטם, אבל כל כך בא לי לדבר עם חבר..עם מישהו שאכפת לו ויופי, אני שוב בוכה.. אוף.. לא משנה..

10/06/2001 | 03:50 | מאת: דניאל

לילה טוב עצוב וחמוד. אייך שאתה מבטא את רגשותייך זה כבר משמח....כי נכון צריך להוציא ולהוציא. לגביי הטובים שהם מתים....אמת..אמת ויציב. אבל אתה לא חושב שהם השאירו לנו ירושה...והיא החיים. אדם שבא להציל אותך...או חייל ששומר עלינו בגבול על-מנת שנישן ונחייה בביטחה לא מספיק חשוב שנחייה. הריי החיים ניתנים לנו..ואנו רק צריכים לשמור עליהם...וזה לא קל..אבל אפשרי. ומה אתה אומר על המחבלים שהם לוקחים לנו את החיים ע"י אומללים כמונו שלא חושבים על החיים? באיזה זכות יש להם לשלוח מתאבדים ולפגוע לנו בחיים ולאלו שרוצים בחיים.???????????? חברים?יש הרבה.....אבל לצערי אף חבר לא רוצה לראות בסבלנו...חברים זה שמחים...חברים זה עליזות....חברים זה..חלק ממך...ומי יירצה..להיות בייסורך? לכן דוד טוב אמר לי פעם:הכוח שלנו מצויי במוח...... ואני מוסיף תרגום שלי שאם נתחיל לחשוב חיובי.....נוכל קצת לאגור כוח..ואם יהיה לנו כוח..נוכל לחשוב במוח. לכן חבר.....חברים טובים..באמצע הדרך....ואוליי נמצאנה. לך לשון..אחי לילה טוב דניאל

10/06/2001 | 03:51 | מאת: דניאל

דניאל כתב/ה: > > לילה טוב עצוב וחמוד. > > אייך שאתה מבטא את רגשותייך זה כבר משמח....כי נכון צריך להוציא > ולהוציא. > > לגביי הטובים שהם מתים....אמת..אמת ויציב. > > אבל אתה לא חושב שהם השאירו לנו ירושה...והיא החיים. > > אדם שבא להציל אותך...או חייל ששומר עלינו בגבול על-מנת שנישן > ונחייה בביטחה לא מספיק חשוב שנחייה????????. > > הריי החיים ניתנים לנו..ואנו רק צריכים לשמור עליהם...וזה לא > קל..אבל אפשרי. > > ומה אתה אומר על המחבלים שהם לוקחים לנו את החיים ע"י אומללים > כמונו > > שלא חושבים על החיים? > > באיזה זכות יש להם לשלוח מתאבדים ולפגוע לנו בחיים ולאלו שרוצים > בחיים.???????????? > > חברים?יש הרבה.....אבל לצערי אף חבר לא רוצה לראות בסבלנו...חברים > זה שמחים...חברים זה עליזות....חברים זה..חלק ממך...ומי > יירצה..להיות בייסורך? > > לכן דוד טוב אמר לי פעם:הכוח שלנו מצויי במוח...... > ואני מוסיף תרגום שלי שאם נתחיל לחשוב חיובי.....נוכל קצת לאגור > כוח..ואם יהיה לנו כוח..נוכל לחשוב במוח. > > לכן חבר.....חברים טובים..באמצע הדרך....ואוליי נמצאנה. > > לך לשון..אחי > > לילה טוב > > דניאל

10/06/2001 | 07:07 | מאת: ד"ר יוסי אברהם

שלום רב, אכן, בדידות היא עניין מכאיב, אבל המודעות לכך, כמו אצלך, והרצון להחלץ מכך, שהוא כל כך יפה בדברים שכתבת - הם אנרגיות חיוביות שמראות כי יש במה להתחיל... ובכן, יש כמה וכמה דרכים לפיתוח קשרים בינאישיים, והם תלויים באישיות, בהתנסות הקודמת, ביכולת לפתח מיומנויות חדשות, וכו' וכו'. אתה מוזמן לכתוב למייל האישי שלי כמה שורות על עצמך, ואוכל משם להמשיך בכמה כיוונים שיתכן ויתאימו לך. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית