לילה טוב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/06/2020 | 05:27 | מאת: סוריקטה

הי לעצמי, מה אומר שקט. בודד. עייף. חסר. הפחד מהמולה ושאון והמון אדם היה גם לפני הקורונה. הם מתיישבים יחד. אולי בהמשך אצמיח ענף נוסף לעץ הזה. אבל אני בריאה יותר, והכוונה גם לנפש. יש קריסות, עמוקות, אבל מי היה מאמין שעם היסטוריה כזאת של עשרות שנים כל כך עקומות, (ואולי גם היסטריה כזאת) חזרתי באופן מסוים לתוך החברה האנושית. ומתקשרת. לילה טוב, סוריקטה

הי סוריקטה, היכולת לתקשר את זה חשובה בעיני מאוד והיא הכרחית בחזרה אל החברה האנושית, כדברייך. החוסר הוא המפתח לתנועה הזו. לילה טוב, אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית