עוד לא הגעת אז מנצלת את הזמן המועט עד שתכענה...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/06/2020 | 22:44 | מאת: מכל

אני לא.. זאת שגרה ולא שגרה...ויש קושי ...ועצב. ולא טוב לי. חזרתי לאכול לא מסודר...לא נכון... והמטפלת אומרת שקודם אשתדל עם המזון ואחר כך השאר...אבל לא בטוחה זזה הנכון...מה קדם למה הרגשה רעה או האוכל??? כאב שחזר. יחד עם השגרה. איזושהי הזדהות עם שירה..

הי מיכל, אולי באמת יש היגיון ביצירת שגרה מסויימת סביב האוכל ודברים אחרים, כאשר המסביב פחות שגרתי. להרגשת הכאב והעצב יש מקום. מה הם אומרים? אודי

07/06/2020 | 06:05 | מאת: סוריקטה

הי מיכל, האוכל אצלי, למשל - לא מבוקר וכן מבוקר. מה זה אומר? אין ספירה של כמויות או קלוריות, אין ארוחות מסודרות. אבל כן יש שמירה על גיוון מצומצם מכוון, ועל סוגי מזון שאני משתדלת להמעיט בהם. כן ולא הייתי אומרת שנכון לומר. מסכימה עם אודי, ששמירה על מה שאפשר בתוך השגרה יכול לתרום. גם אני הוספתי למשקל - מניחה שבגלל שינוי ברמת וסוג הפעילות הגופנית. מסתבר שלא מעט אנשים הצליחו גם את הטוב בתקופת הסגר וכד'. שבוע טוב, סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית