רעיון...שיר סיוט, אפל וקשה. לא מהיום. מפעם.. אולי סוג של רוק כבד :)

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/05/2020 | 08:39 | מאת: מכל

משוטטת ברחובות אפלים, מטושטש האופק, חלול היקום, ערפל סמיך יורד על כתפיה, עיניה תועות בדרך לא דרך . מהלכת ללא כיוון במקום הלא נכון של המפה, חנוקה וכאובה בישימון, לא יכולה להניח לנפשה. לפתע יצאה אנקה כאובה מתוך גופה העייף וגרונה הניחר, לא נשאר לה דבר. היכן תמצא החמלה? היכן מסתתר יופיו של עולם? אין מקום למנוחה, נפש טרודה, מחשבה אפלה. צונחת עם שחר לרגלי המיטה חלום בלהות, סיוט מתמשך ואין כף יד שתרווה צמאונה.

הי מיכל, אולי ביום מן הימים תחכה לך הפתעה ביוטיוב? לא אוכל להשתמש בטקסט שלך, בגלל שלא ארצה שלא לתת קרדיט מחד, ומאידך - יש כאן אנונימיות שומרת, אבל מי יודע, אולי תזהי באחד מהשירים שיבואו משהו מוכר... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית