קבעתי איתה. נפגשנו והיה מאוד מאוד מוזר...................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/05/2020 | 15:44 | מאת: מכל

היי.. לא רציתי פגישת זום.כל הזמן אני בזום. רציתי פנים מול פנים...זה לא היה ככה..זה היה מאחורי מסכות..במרחק הכי קיצוני שהתאפשר בחדר. ואז דברתי המון והכל כזה כלפי חוץ. מעל הקרחון. כל מה שמתחת לא דובר......נסיונות לחזרה לא ממש צלחו מהצד שלי לפחות. לוותר על חזרה אליה?? להמשיך בלי טיפול וזהו? הרי נפרדנו נכון?? ולמרות זאת לפני הקורונה רציתי להסביר .. ואז שתינו היינו במצב ריחוק כי נכפה על כולם. ועכשיו. מבולבלת מאוד. אמורה להתחיל לעבוד עם הנחיות לא הגיוניות שאולי אפילו פוגעות בנפש שלי ושל ילדי הגן.....לא יודעת. כסת"ח. כאילו שלא נדבק..לא יודעים כלום. בהצלחה לכולנו ביציאה לשגרה....בערך...

07/05/2020 | 13:04 | מאת: חטוליתוש

לא יצא לי לדבר שיחות זום לא התחברתי..לא יודעת גם דרך הפלפון שלי הישן באם בכלל ניתן. אבל מעריכה שזה לא שונה בהרבה משיחת ווצאפ בוידיאו... ולומר משו ..שלא תקחי ללב על השיחה הקרה הזן ממרחק שדיברת עם המטפלת שלך גם לי מרגיש כך..רחוק וקר ולא מתחבר לרגש בכלל..כי זה ...המרחק משנה הכל.. כי זה לא שיחה אינטימית כמו שהיינו רגילות עם החיבוק החם גם בסוף וגם..לראות בעינים מקרוב זה חוויה אחרת ..שונה ברגש...כך לפחות אצלי לומדת על בשרי הכואב שמילת המפתח היא סבלנות... איתך מאמי חטולית

הי מיכל, אני מבין לגמרי את הרצון במפגש פנים אל פנים ואת ה'יותר מדי זום' שאת מתארת... אני גם מבין את החרדה והניסיון להיצמד להנחיות (שאינן תמיד הגיוניות, זה נכון...). החזרה לשגרה החלה, ולדעתי די מהר ירגעו גם החרדות וההפחדות. נלמד לחיות עם עוד וירוס בסביבה... בינתיים, זמן הסתגלות וזהירות מתבקשת. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית