קושי בהתבטאות כמו שצריך מבחינה מילולית ביום יום

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/04/2020 | 04:42 | מאת: Or

היי, בת 22 ושמתי לב שיש לי קושי בלבטא את עצמי. הרבה פעמים קשה לי לתרגם את המחשבות שלי למילים, אני מסתכלת על חפץ מסויים, אני יודעת איך קוראים לו והוא פשוט לא יוצא לי מהפה כמו שצריך. לרוב אני פשוט מצביעה או קוראת לחפץ "זה" אבל זה ממש מתסכל, כי אני מסתכלת על בחפץ אני רוצה להגיד את השם שלו וזה פשוט לא קורה. מה ניתן לעשות בנדון??

שלום אור, ראשית לכל - לעשות אבחנה מקצועית אצל מומחה לאבחון נוירופסיכולוגי, כדי לזהות האם זו בעיה ואיזו (יתכן שזו בעיה בשליפה, לקות למידה, או משהו אחר. צריך לבדוק). אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית