וואו...סוריקטה, שירה וכולם..פנים וחוץ...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/03/2020 | 16:27 | מאת: מכל

וואו.. אתן! אודי, מעניין גם אני מרגישה שפתאום החוץ קצת מתאזן עם הפנים. אני אסביר איך זה אצלי. לרוב מרגישה שאני דחויה/ לא אהובה/ דפוקה ועוד...למרות שהמצב הזה השתנה הרבה בעקבות הטיפול. יותר מקבלת את עצמי.... אז קצת שגעתי אותה, כלומר כמו שכתבתי בהודעתי הקודמת..לא רציתי לבוא בגלל הפיזי. הייתי עם הבן שלי בעיר ופתאום ראיתי אותה מולנו..היא כמובן לא אמרה שלום אבל ראיתי חיוך כזה שראתה אותי. ואז זה הכה בי!! הבנתי שבעצם זה בא ממקום הדחיה שלי. שהמרחק הפיזי כאילו מעיד על המרחק בקשר. יודעת רציונאלית שזו שטות גמורה. אבל כאילו דחיה בישיבה יותר מרוחקת ושונה?? בלי חיבוק בסוף...מבאס. אבל החלטתי לומר לה זאת. אז אמרתי והחלטתי לבוא ולהתמודג עם החשש וההסוס. נראה. בהצלחה לכולנו. לכל ה"דחויים"כלנו עכשיו מצורעים ודחויים.....קשה. חיבוק וירטואלי לכלם

16/03/2020 | 20:05 | מאת: חטוליתוש

מיכלי סוריטקה ושירה מצטערת לא הבנתי מה אתן אומרות חוץ ופנים וכל השאר... גם כך מבולבלת הראש לא עובד.. איתכן ... חטולית

הי מיכל, יופי! :-) אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית