היי אודי לצערי לא ניתן.....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/03/2020 | 16:41 | מאת: חטוליתוש

הרופא הזה חדש אצלנו בקופה ועדין לא הקציבו לו אחות מסייעת בזמן הבדיקות כך שגם לו ביקשתי לא היה מתאפשר והחודש הזה במיוחד גדוש בהמון בדיקות גם בתחום שלו וגם בתחומים נוספים...ובמצב שנוצר אין לי בכלל מושג אייך אבצע אותם תורים שמחכים כמעט 3 חודשים.. למה אני כל הזמן לחוצה ?... גם את הבדיקות הפולשניות כבר ביצעתי בעבר וכעת שוב למעכב זו בטח רק התקופה הזו שמטלטלת אותי בגלל המון חוסר ודאות. שמישהו יגיד לי שלא נהיתי סתם פסיכית ..אני כבר לא חושבת בהגיון בגלל החרדות שלי

15/03/2020 | 19:01 | מאת: מכל

היי... אכן תקופה קשה. מבלבלת מעולם לא היה משהו דומה. אז מנסים תוך כדי תנועה... אני ביטלתי גם פיזיותרפיה..לא רציתי מגע עם מטפל הפיזיו. מצחיק עם המטפלת הייתי רוצה חיבוק רק שאני פוחדת עליה (יותר מאשר עליי). יש לי בדיקות דם לא יודעת אם אלך. לבן שלי יש גם שבוע הבא רופא מקצועי. ואני לא יודעת..מוזר נלך עם כפפות? לא החלטתי עדיין. ופלונטר פוליטי. בלאגן במדינה. אז כלם כנראה בלחץ הפעם..איתך. כולנו. ❤

15/03/2020 | 20:37 | מאת: שירה2017

חטולית יקרה, כל החרדות מובנות לאור הבדיקות ובטח מועצמות בגלל התקופה המאתגרת שלפנינו. טוב שאת מטפלת בעצמך! איתך שירה

הי חטולית, ברור ומובן, ולזה - כמו שאמרו לך כאן - נוספת המציאות הלא פשוטה שלנו עכשיו. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית