קורונה!!!! בגן ילדים איך נזהר????

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/03/2020 | 22:52 | מאת: מכל

האם גננות הן סופר על? לא חולות?? שוב, מי סופר אותנו? העיקר שההורים יהיו שקטים שיש גן..ביביסיטר.... הלווווו אנחנו גם ככה במשבר ובמגיפה!!!! מה אנחנו שקופים?? פריארים כמו תמיד. והוראות משונות...לא לחבק ילדים, איזו הוראה זו לגננת???? איפה הם חיים? לנגב נזלת, דמעות, חיבוק כאילו מה??? נשב במרחק 2 מטר. נגיד לילד לא להתעטש??? ילדים לא חולים, הם רק!!!! נשאים. יופי. הם בריאים והגננות יהיו חולות? החלטה לא הגיונית בעליל!!! ואל תחשבו שבא לי לא לעבוד כי זה נורא לא ללכת לגן!! ואני כבר יודעת שיקחו את הימים האלה כחופשה ללא תשלום או להחזיר בקיץ...תמיד זה כך נהוג. אז תסלחו לי כן? חוסר אחריות משווע!!!! ובנוסף אם מערכת הבריאות לא הייתה מוזנחת והיו מספיק מעבדות לבדיקת הקורונה לא היה צורך בהשבתת המשק!!! בדיקות יזומות ובידוד חולים היה מספיק. אוףףףףףףףףף

הי מיכל, אכן, יש טענה שלו היו משקיעים במערכת הבריאות בכל השנים הללו - לא היה צורך בבידודים גורפים ובהשבתות מאסיביות. וזה מתסכל מאוד, אבל מהווה ניסיון לשליטה בהתפרצות. נחזיק מעמד. אודי

14/03/2020 | 06:54 | מאת: סוריקטה

הי מיכל, בקצב הזה אני מאמינה שההחלטה, זו ואחרות, ישתנו מהר מאד. גם אני פוחדת, חוששת, וזה ניכר בהתנהגות שלי, למרות, שכלפי חוץ, יש והיו כלים לשמור על קור רוח, שלווה, עדינות ורכות. ותודה למטפל שלי ומה שלימד אותי. הנה רגע בו אפשר לראות כמה זה חשוב. גם כלי ההישרדות מפעם, אבל בפרופורציה. חיבוק וירטואלי - זה לא מדבק. שמרו על עצמכם, סוריקטה

15/03/2020 | 16:46 | מאת: חטוליתוש

מיכאלי מאמי אף גננת אינה פריירית ממש לא הנכדים הקטנים שלי לא הלכו לגנים היום כולם נשארו בבית עם אחד ההורים בזמן שהשני יצא לעבוד עד הצהרים עשו רוטציה..דוגמה נהדרת למה שהממשלה הזו לא מצליחה לעשות !!! מאמינה שתמצאי את הדרך הנכונה לטפל בנושא בצרוף ההוראות המפורשות של נתניהו וכל השאר ברור שאת חייבת לשמור על עצמך לא פחות מאשר על הקטנים... ישר כוח מאמי מחזקת אותך חטולית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית