אין לי נושא..........................................................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/03/2020 | 15:10 | מאת: מכל

הנה היא יצאה חופשיה לשינוי, מה יפה העולם, כה נעים וצלול, אהובה, עטופה, מלאת ביטחון, עם שפע של אופי וממתק כמו טופי... דביק, מאוס, לא שייכת לכאן, מה היא עושה? הולכת, לאן? רגליה דורכות בתוך סחי הבלים, מילים באוויר וחול בעיניים זורים, העולם מזויף, כלם אכולי טירוף ריבים, סכסוכים ואיה המהות? תנדוד בעולם מלא אינטרסים, מלא תככים ואין שום סנטימנטים! תמצית חיי ותמצית הבחירות גם...בהצלחה למדינה שלנו רק שלא תלך לאבדון :(

02/03/2020 | 15:35 | מאת: סוריקטה

הכותרת לשיר תהא, אולי *אני* בגוף ראשון? את. מיכל. מקצב מיוחד יש לשיר שיצרת. ואוסיף ש - יש גם חמלה. יש. את בוודאי יודעת. מיכל - אני זוכרת שיום ההולדת שלך קרב ובא. תחילת האביב. בדיוק. יומולדת הוא תאריך של חשבון נפש לעתים. והגיגים של חיים ומוות. מלאנו את חלקנו והצבענו. כי יש לכך משמעות, הייתי רוצה לקוות... איתך, סוריקטה

הי מיכל, אכן, מבלבל. אכן יש זיוף וטירוף, אבל יש גם דברים אחרים, מאזנים... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית