לא אורים לקנא אבל אני מאוד מקנאה...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/02/2020 | 06:56 | מאת: ינשוף

אני מאוד מקנאה במטפלת שלי מקנאה בזה שיש לה בעל שהיא אוהבת ושיש לה ילדים שאוהבים אותה ושיש לה בית גדול ושהיא יוצאת לחופשים, שיש לה הרבה בגדים יפים, שהיא יכולה ללכת למספרה ולעשות ציפורניים לעתים קרובות ושיש לה חברות .. אני מקנאה כי אלה דברים שאני גם רוצה... אני רוצה בעל אוהב, אני רוצה לגור בבית יפה ולא במחסן עם עובש בקירות, אני רוצה שיהיו לי חברות ועוד ועוד... ורע לי שאני מקנאה.. אבל עצוב לי המציאות שאני חייה בו..... עצוב לי לחיות בעוני, עצוב לי לחיות בתוך מצוקה פנימית וגם חיצונית.. עצוב לי וקשה לי...

23/02/2020 | 12:58 | מאת: חטוליתוש

ינשופית מתוקה שלי מבינה את רגשוץ הקנאה שלך במטפלת שלך.. בסךהכל זו קנאה לטובה לא משו רע לכולנו חסרים דברים .. האם לא היינו רוצים שיהיה לנו הכל בכל מכל כל ?? בוודאי שהיינו רוצים.. לא כזה נורא לקנא לדברים שחסרים לנו כך לפחות מרגיש לי חטולית

23/02/2020 | 13:15 | מאת: סוריקטה

הי ינשוף, מדוע לא אמורים לקנא? נראה לי בסדר ויותר. המשאלה הזו שלך אולי מעידה על כך שיש בך חלק שמאמין מאד עד כמה את ראויה לכל אלה? ואולי ניתן לשנות מעט? לטפל בחלק קטן מהדברים ולשפר תנאים? גם אצלי יש בעיית עובש וחושבת על האופן בו אפנה לבעלי הדירה שיתקנו דליפות ויחזקו אטימות. אם כי יש גם הצד שרוצה לבכות על החיים בביוב ובקלקול ובעובש ולהנציח. שבוע טוב ואור, בפתח עונת האביב. (אביב - ד"ש) סוריקטה

24/02/2020 | 16:37 | מאת: ינשוף

תודה בנות דברתי עם המטפלת היא אמרה שאני צריכה לשנות את האמונות שלי..לא לחיות בתוך השרדות ולהאמין שמגיע לי יותר..

24/02/2020 | 21:09 | מאת: חטוליתוש

המטפלת שלך צודקת הגיע הזמן לעשות שינוי לטובתך חטולית

הי ינשוף, זה טבעי לקנא. לעתים קנאה מהווה גורם מניע ומקדם אפילו. לעתים היא סתם מכאיבה... כך או אחרת - היא טבעית... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית