אודי...וכולן.....האם יתכן ????

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/12/2019 | 00:41 | מאת: חטוליתוש

ילדים על הרצף האוטיסטי... ממציאים פגיעות מיניות..הטרדות מיניות...???? הנכדה שלי סיפרה לגננת שלה בגן שהטרידו אותה מינית סיפרה דברים שלא מסוגלתצלהעלות על הכתב ..כל כך מזעזע.. אני לא מאמינה שילדה כזו בגיל צעיר כל כך מסוגלת להגיד.. אני המומה ממנה אני בשוק!! הגננת מיד קראה לרווחה ונפתח תיק חקירה... גם ההורים שלה המומים.. לא יודעים איך להגיב... לא יודעת אייך להתנהג במצב כזה למרות שהיום היתה איתי במשך כמה שעות של כייף... לה היה כייף..לי..אין לי מילים להביע את מה שמרגישה.. אייך מתמודדים אייך ??????? חטולית

18/12/2019 | 10:05 | מאת: סוריקטה

הי חטולית, איזה עולם... הייתי אומרת שקודם כל היא ילדה בת חמש. ילדה בת חמש... תפיסה של קטנטונת. או בערך בגיל. סורי אם אני טועה. אגב ספקטרום אוטיסטי - לעתים דווקא יש יותר נטייה לדיוק באמירת אמת וקושי עצום בלשקר. אבל גם אם 'נברא' הסיפור, נגיד, מניחה שאנשי המקצוע ינסו לפענח את מקורו. ממתינה איתך לתגובתו של אודי. סוריקטה

18/12/2019 | 14:28 | מאת: מכל

חטולית... ילדים ולא משנה אם על הרצף או לא, לא ממציאים פגיעה, אני לא יודעת מה היא ספרה לגננת אבל מניסיון שלי בגיל הזה הם לא יודעים כל כך אז איך ימציאו???? הכי חשוב זה לתמוך, לעשות לה כייף כמו שאת עושה..לא לחקור!! לא להבהיל....ילד בדרך כלל לא מבין כמונו. ולפעמים אפילו זה לא טראומטי כמו למבוגר. היה לי מקרה בגן שטופל..בעקבות כך גם אני התחלתי את הטיפול שלי..אבל פעלתי שם נכון והייתי שם גם בשבילה וגם בשביל ההורים שהיו הרבה יותר בטראומה מהילדה... מעוד מקווה שיטופל נכון. גם מצד הרווחה. איתך.

18/12/2019 | 16:28 | מאת: שירה2017

סוריקטה יקרה, ממש מזעזע... מצטערת מאוד לשמוע. טוב שאת יכולה להיות איתה, את סבתא מדהימה! אולי מיכל, שהיא גננת במקצועה, תוכל לכוון ולייעץ מנסיונה. מחזקת את ידייך שלך שירה

18/12/2019 | 17:20 | מאת: ינשוף

יקרה לא יודעת אם יודעים להמציא... לא יודעת מה לאומר לך מקווה שתמצאו את התשובות איתך בלב ינשופים

19/12/2019 | 07:54 | מאת: שירה2017

אלייך מיועדת ההודעה שוב מחזקת את ידייך

19/12/2019 | 13:32 | מאת: סוריקטה

מיכל, הי, מעניין ומדהים (לפחות לפי מה שהבנתי מתוך הודעתך) שהתחלת את הטיפול שלך בעקבות סיפור הפגיעה בילדה בגן. סוריקטה

הי חטולית, צריך להתייחס ברצינות למה שאומרים הילדים, ולשם כך יש אנשי מקצוע שמתמחים בזה. וזה בהחלט נורא לשמוע שילד (או נכד) שלך נפגע. מעורר זעם וחוסר אונים. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית